Geruststelling nog !!!!

3 antwoorden en 22350816x bekeken

annoniem1303 25-08 om 03:07

Haaii..
Ik heb een vraagje .. hoelang hebben jullie er over gedaan om zwanger te raken na het stoppen met de pil. En hoelang duurde het bij jullie voordat je menstruatie regelmatig werd ?
Ik ben sinds begin feb gestopt met de pil. Mijn menstruatie begon gewoon met 4.4 weken, maar werd daarna 5 en 5 weken en daarna 6 en nu zit ik al op 6 weken en 4 dagen zonder menstruatie. En lijkt alsof ik steeds meer pijn krijg in mijn buik hoelanger ik niet mijn menstruatie krijg. Ik heb al 2 testen gedaan alle bij negatief helaas. 

reageer

annoniem1303 25-08 om 03:09

Oke ik was nog niet klaar maar ik drukte al op plaatsen en ik weet niet hoe ik mijn bericht wijzig. Maar mijn vraag is hebben jullie dit ook mee gemaakt of moet ik me zorgen maken 

Xx 

Soof 25-08 om 08:20

Ik ben vorig jaar gestopt met de pil, werd na zo’n 4 maanden voor het eerst exact na 4 weken ongesteld, ik blij, maar het was eenmalig want daarna liepen mijn cyclussen alleen maar weer op, 5 weken tot op het laatst 7 weken. Geen idee waarom. Feit is wel dat ik nu zwanger ben, direct eerste ronde, wat ik niet had verwacht dus vanwege al die onregelmatigheid. Soms zeggen ‘ze’ dat je je lichaam zeker een half jaar tot jaar de tijd moet geven om weer wat regelmaat te vinden. Als je het niet vertrouwt, kun je natuurlijk ook altijd overleggen met de huisarts.

annoniem1303 25-08 om 10:11

Dankje soof voor je reactie. Ik denk dat ik maandag even naar de dokter ga ik heb alleen maar buikpijn buikpijn buikpijn. En nog gefeliciteerd met je zwangerschap !! 
Xxx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geruststelling nog !!!!' in het Zwanger worden forum