Is dit zwangerschap of wat anders? Ervaringen?

3 antwoorden en 45680778x bekeken

Lexie 08-11 om 12:50

Volgens mij weet je heel goed hoe het in theorie allemaal zit dus het zal toch echt even afwachten zijn. 
Het lijkt inderdaad oud bloed tijdens je laatste 'menstruatie' en er is inderdaad kans dat je zwanger bent volgens mij. Over baarmoedermond die schuin ligt etc weet ik te weinig af.

Ik zou inderdaad over een week nog eens testen en anders langs de huisarts voor de zekerheid?

reageer

Mommy-Of-Nyana 08-11 om 15:52

ik stem volledig mee met Lexie.het zou best kunnen hoor dat je zwanger bent.
nu je moet weten dat de pil ook niet voor 100% beschermt. wil je niet onnodig ongerust maken he meid. maar ik zelf ben ook zwanger geraakt tijdens mijn pilgebruik. en nam deze heel stipt in. en had een hele normale cyclus. kreeg zelfs tot 3maand mijn regels waardoor ik dacht dat ik niet zwanger was. maar de 3e maand bleven mijn regels wel ineens volledig uit! met nader inzien als ik terug kijk naar de momenten dat ik niet wist dat ik zwanger was heb ik eigenlijk ook wel een paar dingen over het hoofd gezien.. ik kreeg ook mijn regels een dagje later en de 2e keer zelfs iets vroeger en altijd maar een heel klein beetje. dit 2 dagen en normaal heb ik mijn regels 3 dagen. maar trok hier geen twijfels aan omdat ik ook geen enkele kwaaltjes gehad heb.
dus zou zeggen meid test binnen een weekje nog eens. want het kan zijn dat als je zwanger bent je zwangerschapshormoon nog niet hoog genoeg is voor de test. 
en anders eventjes bloed laten testen bij je huisarts dan weet je het en ben je ook zekerder want een test kan altijd negatief testen door bepaalde factoren he.

nou veel succes en houd ons op de hoogte meid!!
Liefs

Dreamer 08-11 om 16:10

Het kan ook dat je een doorbraak bloeding hebt gehad. Als je de pil een paar maanden door slikt en niet ongesteld wordt dan kun je een doorbraak bloeding krijgen wat inderdaad bruin slijm en/of een beetje bloed kan zijn. Ook kan het zo zijn dat je door pil gebruik niet tot nauwelijks bloedverlies hebt, dit komt omdat de pil wat met je hormonen doet. 

Ik heb kortgeleden zelf een doorbraak bloeding gehad en moest even stoppen met de pil, direct na het stoppen werd ik ongesteld en nu ben ik een 'week over tijd' dit wil niet zeggen dat ik zwanger ben, maar dat mijn lichaam moet ontpillen en de cyclus daarom op zich laat wachten, dit kan wel een half jaar duren! 

Ik heb nu met de dokter afgesproken dat ik pas over drie weken uit voorzorg een zwangerschap test ga doen als ik nog niet ongesteld ben geworden (dan ben ik een maand over tijd). 

en ja, er is inderdaad kans om door de pil heen zwanger te worden, maar dat gebeurd zelden.

Ik zou bij twijfel de dokter bellen, de dokter of assistente kan je verder helpen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Is dit zwangerschap of wat anders? Ervaringen?' in het Zwanger worden forum