Draagmoeder

0 antwoorden en 22194792x bekeken

MenM 07-09 om 20:35

Beste lezer,
Wij zijn 2 zorgzame mannen van 25 en 36 jaar, inmiddels al ruim 6 jaar samen in de omgeving van Eindhoven waarvan we inmiddels ruim 5 jaar samenwonen. Beiden zijn wij voorzien van een vaste baan binnen het onderwijs en een Saleskantoor. 
Heel graag zouden wij een gezin willen starten en al onze liefde willen geven voor een lief klein kindje met behulp van een draagmoeder. De afgelopen jaren hebben wij hiervoor verschillende bijeenkomsten bijgewoond, hieruit is gebleken 'zoals al bekend in onze samenleving' dat het erg lastig om dit (dan wel in het buitenland) te kunnen realiseren ook is deze optie financieel gezien te gek voor woorden. Daarnaast wordt het ons ook erg lastig gemaakt om een draagmoeder te vinden, gezien we dit niet openlijk kenbaar mogen maken.
Denk je nou na ons verhaal (een klein stukje dan) te hebben gelezen met deze mannen wil ik een gesprek aangaan, zodat we van daaruit eventueel kunnen kijken of het aan beide zijde klikt en of jij de persoon bent die ons hierbij wil en kan helpen. 
Wij wachten in ieder geval belangstellend af of we hier (wie weet van jou) een leuke reactie mogen ontvangen!  Je kunt ons via onderstaande e-mailadres altijd een mailtje sturen voor meer informatie of eventueel een afspraak met ons te maken.
Lieve groeten,
Marco en Michael.
E-mail: Wishparents@outlook.com

reageer