Raar gevoel en onzeker over mijn lijf

3 antwoorden en 22158933x bekeken

MV19 24-09 om 17:14

Hallo allemaal, 

Na even wikken en wegen toch lid geworden van een forum.
Wij hebben een kinderwens en ik ben half juli gestopt met de pil. De eerste weken had ik nergens last van en dacht ik, we zien wel hoe het loopt en wanneer mijn cyclus opgang komt. maar nu vertrouw ik mijn eigen lijf toch niet zo meer.
Privé kan en wil ik dit niet met iemand delen dus wellicht zijn er hier mensen met 'ervaring' .

Na 6 weken werd ik voor het eerst ongesteld, het duurde niet heel lang maar wel veel en echt rood bloed verlies.
Gister was ik 28 dagen verder in mijn cyclus en kon eventueel mijn menstruatie beginnen. Voordat ik aan de pil zat had ik een regelmatige cyclus.
Nu heb ik sinds vorig weekend regelmatig (menstruatie) krampen, voor mijn gevoel kwam er vorig weekend een menstruatie aan.
Een erg opgeblazen gevoel, menstruatie pijn vooral links onder. In aanloop van en in dat weekend was ik ook regelmatig misselijk tot overgeven toe, eerst dacht ik misschien een virusje maar in mijn achterhoofd een lichte twijfel.
Nu had ik vorige week maandag tot 2 x toe licht roze afscheiding..
Misselijkheid is nu weg maar de krampen blijven toch terug komen. Ook vandaag weer wat krampen, maar geen menstruatie. Hierdoor ben ik de afgelopen 2 weken wel  erg onzeker geworden over mijn eigen lijf.

Als ik vrijdag nog niet ongesteld ben misschien toch nog een test doen ?  

Meer mensen hier die ook deze klachten gehad hebben ?

Lieve groetjes!

reageer

An2020 24-09 om 19:40

Nadat ik stopte met de pil had ik een paar maanden hele verschillende cyckussen. Soms bijna 40 dagen, dan weer 24 dagen. Nee aantal maanden werd het regelmatig.

In jouw geval zou een zwangerschap kunnen. Probeer anders een testje... 

MV19 25-09 om 13:35

Dank jullie wel. Ik ga vrijdag toch maar even een test doen. Wat de uitslag ook zal zijn, denk dat ik dan mijn lijf weer een beetje kan vertrouwen.De krampen houden maar aan. En gister ineens weer heel misselijk en rennen naar de wc..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Raar gevoel en onzeker over mijn lijf' in het Zwanger worden forum