Overtijd & 1x bloed verlies gehad..

8 antwoorden en 22066338x bekeken

Ninaa (Gast) 03-10 om 19:50

Hoi dames, 

Ik heb echt iets raars meegemaakt met mezelf! 
Ik zal van begin een beetje beginnen.. ik heb nog nooit de pil geslikt, dus het kan geen ontpilling ofzo zijn.. maar ik en mijn man proberen al een tijdje ons best te doen aan onze kinderwens alleen tot nu toe 1 keer resultaat wat afliep met een miskraam.. helaas! 
Nu heb ik een aardig goeie cyclus regelmatig 30/31 dagen..  nu moest ik de 26e /27e sep me nod krijgen.. alleen dat ia niet gebeurd, ik werd wel in die week heel zwak en misselijk maar dan in de avond/nacht dat ik ook moest overgeven. Met wat buikkrampjes.. ik dacht heb wat verkeerds gegeten. Alleen nu afgelopen dinsdag dacht ik o daar is me nod, (had gelukkig al een inleg kruisje voor de zekerheid) maar er leek letterljjk alsof er iets ontplofte dus ik rende naar de wc en dacht oke me nod is echt begonnen, alhoewel de bloed die er was, heel anders was... maar dacht dit is wss pas het begin t komt nog wel.. na inlegkruisje te verwisselen en paar keer naar de wc geweest te zijn was het schoon.. geen drupje te bekenen... tot nu toe helemaal niks, alleen erge hoofdpijn en vermoeidheid... 
Mijn vraag is dus heeft iemand dit ook wel eens mee gemaakt? 
Ik vindt het nog zonde van me geld om een test te halen en ook stiekem voorschut  
Als je in dorp woont kent iedereen je... dus dsn weten mensen al snel het verhaaltje haha! 
Liefs nina!

reageer

Puck 03-10 om 20:13

Tja, niemand gaat je vertellen of je zwanger bent. Er zullen meerdere mensen zijn die dit hebben meegemaakt en sommigen waren zwanger en anderen niet, maar dat zegt niks over jou. Ik had als ik jou was al lang een test gedaan.  In elk geval zul je moeten testen om te weten waar je aan toe bent. (En testen kun je gewoon online bestellen. Als je opschiet kun je ze morgen al hebben) succes! 

Ilona36 04-10 om 09:32

Idd testen, niemand kan jou zeggen hoe en wat, dat is voor iedereen anders. Internet 

Moedertjuh 04-10 om 12:47

Gewoon online bestellen idd. Heb je het ook snel in huis. Ii heb bij 2 van de 4 zwangerschappen een innestelingbloeding gehad. Bij de ene helaas ook een vmk. Maar wat het bij jou is kan niemand iets over zeggen. Dus je zal toch moeten testen om erachter te komen. Succes !

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:11

Ninaa hoelang ben jij al overtijd? Ikke 35 dagen. Tweede menstruatie ondertussen gemist en erg in de war want testen zijn altikd negatief.

esjevis 05-10 om 21:22

Je zou een bloedtest kunnen doen via de huisarts. Daar is t ook in te zien

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:28

Ik ben gisteren naar de ha geweest. Maandag resultaten. Maar ik ben zo ongeduldig. Als ik niet zwanger ben dan maak ik me zorgen dat er iets ernstigs mis is. Kijk mijn buik:

Moedertjuh 06-10 om 13:00

Heeft de huisarts je buik niet gevoelt ? Kan namelijk ook lucht/ obstipatie zijn. Hormonaal of door iets anders. Hopelijk meer duidelijkheid voor je nav je bloeduitslagen. Succes !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd & 1x bloed verlies gehad..' in het Zwanger worden forum