NOD December

1172 antwoorden en 22032978x bekeken

EstHe 18-11 om 10:24

Sweet, weet je al meer? Uitslag vd urine al binnen?

Mimi, heel veel sterkte met je opa. Ik slik ook foliumzuur +vit D van een eigen merk. Had ook ergens gelezen dat zo'n mama combi met al die andere dingen echt overbodig zijn als je nog niet zwanger bent. Wat hou je dat lijstje trouwens fanatiek bij!

Ikke, nog gelukt met het huiswerk? 

Wij doen deze maand toch nog zonder testen. Zit nu middenin de gezellige week, vorige maand werden we beide ziek en zijn we te vroeg gestopt. Deze maand gaan we er weer vol voor  

reageer

EstHe 18-11 om 10:26

Oh en welkom aan de nieuwe meiden  vol goede moed met z'n allen in december. 

Stef 18-11 om 10:43

Vandaag is mijn Menstruatie gearriveerd  dus we gaan er weer voor.... December gaat De maand worden voor vele van ons 
@Mimi, ik ga clomid 50 nemen, van CD 3 tem CD 7 en dan een dag voor iui een spuit pregnyl ... 

sweet 18-11 om 10:51

Mimi, het kan beter. Voel me zo leeg. En onbegrepen.
Esthe nee helaas. Had vanochtend een afspraak bij de huisarts en het is nog niet binnen. Ook kon hij mij niet vertellen of het eventueel kan, een miskraam krijgen door blaasontstekingen. Ook heb ik gevraagd over het hormoon progesteron, ik maak amper borstvoeding aan en de tijd tussen mijn ovulatie en menstruatie is 11-12 dagen, dat betekend dat je progesteron wat lager is. Volgens hem moet dit getest zijn, maar de gyn heeft nooit de uitslagen naar hem doorgestuurd, alleen het bevallings rapport.  Dus nu moet ik weer terug naar de gyn. Wachttijd is 18 dagen, dus valt mee. Maar vrees dat ze hier niets meer doen, omdat we een kindje hebben en alles toch al onderzocht is.. 

EstHe 18-11 om 15:53

Stef , ga ik helemaal in mee! December wordt Dè feestmaand! Gaan we met z'n allen voor  Heel veel succes voor jou ook! 

Sweet, bah nou weet je dus nog niks  of wellicht nu ondertussen wel, als de uitslag binnen is. Dikke knuffel hoor, het is allemaal al zo vervelend.. hoop dat je bij de gyn nog wat verder komt. Wat zegt je arts van je miskramen?

Bibi (Gast) 18-11 om 17:31

Het zou indd wel erg bijzonder zijn puck. 

Ik heb normaal de 21ste mijn eisprong volgens de app. Maar dat is dag 15 van mijn 28 daagse cyclus. Normaal is die dag 14 toch?
Dus ik ga vanuit dat mijn eisprong de 20ste is en we zullen de 19de en 20ste seks hebbe. 
Stef en mimi, Mijn man is vrijdag nacht voor het laats klaargekomen dus dan is zijn zaad 4 dagen oud. Valt wel mee toch?

Mila. Ik zou het liefst om de dag willen maar ach voor deze keer doen we het op zijjn manier. Ik ben wel positief maarja we zullen zien. 

Weer met volle moed tegenaan stef, ik duim voor je meis!! 

Sweet wat kut allemaal zeg. Hoop dat het allemaal mee gaat zitten de komende tijd voor jullie. Dikke knuf

Bibi (Gast) 18-11 om 18:10

Hoe is het met jou puck? 

Nouvelle vie (Gast) 18-11 om 20:00

Oei, die vraagtekens waren emoticons 

Ikke 18-11 om 20:30

Het huiswerk is gelukt maar was voor niks geweest. De meting bij de gynaecoloog viel terug tegen. Baarmoederslijmvlies nog steeds niet dik genoeg maar men follikel is zo groot dat het kan springen en we moeten hopen dat het niet van zelf springt of er is een grote kans dat het niks zal worden aangezien dat slijmvlies nog dikker moet worden. 
Woensdagochtend om 7u terug. 
Ik heb eigenlijk een luxe probleem.. Als het raak zou zijn deze ronde moet ik onze vakantie aan zee annuleren dat we al vast gelegd hadden want zou midden in de uitgerekende datum vallen dan..
Ik neem zelf enkel foliumzuur. Die andere wil ik niet nemen met visolie, ben vegetarisch en kan dat niet nemen. Ben daar vies van.. Foliumzuur enkel zal voorlopig wel ok zijn. 

sweet 18-11 om 20:57

Uitslag komt morgen pas binnen dus weet verder niets nog.
De huisarts vindt het voor mij heel vervelend en geloofd ook niet echt in pech. Maar op de meeste vragen kon/ wilde hij niet antwoorden. Ik wil nu aan de gynaecoloog vragen of ik met utrogestan mag proberen. Vanwege de progesteron. Maar ik lees overal eigenlijk dat ze dat in Nederland niet voorschrijven behalve als je via ivf ofzo zwanger raakt. Ik wacht het maar af, maar vind het verschrikkelijk.

Mila (Gast) 18-11 om 21:40

Jeetje Bibi, dat zou ik echt wel spannend vinden als je het op twee dagen laat aankomen! Maar wel heel lief dat je man er zo actief over mee denkt toch?

Mimi, wat grappig dat jij precies hetzelfde zegt als ik! Ik bedoelde dus ook dat eindigen op een bepaalde positie. Wij vinden dat ook soms wel een dooddoener. Maar we doen het die week gewoon maar of hebben jullie het anders opgelost?

Bibi (Gast) 19-11 om 00:51

Net voor t slapen mijn afscheiding gecheckt en ik heb zoooveel vruchtbare slijm dat ik wel seks moestttt hebben. Dus na ff zeuren gaf mijn man toe en hebben we het gedaan. Denkndat mijn eisprong vroeg nadert deze ronde. Heb normaal zulk afscheiding wat later en aan de hand hiervan herken ik mijn naderend eisprong.

KittyCat 19-11 om 08:14

Goeiemorgen! Bedankt voor jullie welkom ! Ik hoop snel al jullie achtergrond verhalen te onthouden, zodat ik helemaal met jullie mee kan praten! 
Hier vandaag of morgen (denk ik) mijn eisprong! Ben hier nog helemaal nieuw in, ga al volledig uit van een cyclus van 34 dagen maar zoals sommigen van jullie aangaven kan dat dus ook korter of langer zijn... nouja, we zien het wel! In ieder geval heel leuk! 
Succes in ieder geval voor iedereen! Dat december maar een hele mooie maand mag worden

Mila (Gast) 19-11 om 08:58

Bibi, dat soort afscheiding heb ik vaak wel een dag of drie waarbij mijn ei de laatste dag komt. Wel goed dat je man zo’n had. Mannen... willen altijd sex als het niet handig uitkomt en als het nodig is moet je ze echt overhalen  Maar hij heeft zijn plan dus aangepast Bibi? Wel lief van hem, maar hij durfde vast niet te weigeren

Sweet wat zou utrogestan voor je doen?

Ikke, wat jammer maar ik hoop dat jij je vakantie zult moeten inboeken! Wanneer is je nod ook alweer? We bedoelde dat je bij het sex hebben tijdens je ei niet zomaar je gang kunt gaan. Snap je?

Mimi (Gast) 19-11 om 09:33

O en Ikke, we hebben ook dat we wel willen, maar er 'moet' 2 dagen tussen zitten dus dan sla je toch over.

Mila (Gast) 19-11 om 09:47

Haha Mimi wat heerlijk duidelijk omschreven jullie romantische seksleven, ik houd ervan  Dat bedoelde ik dus ook en ik moet zeggen dat wij beide dat wel het meest vervelende vinden van acht rondes. Spontaniteit is er zo wel van af! Mimi, ik ben blond maar wat bedoel je met met jou even doorgaan om de kansen te verhogen? Dat je blijft liggen met het kussen onder je kont?

Die zelf test is betrouwbaar?

Mimi (Gast) 19-11 om 10:03

@Mila, Nou ik heb gelezen dat als een vrouw het ook nog leuk heeft na de man, dat de spieren dan wat samentrekken en dat de celletjes de goede richting in geduwd worden. Maar men is hier nogal verdeeld over of het echt effect heeft...! Anyway, baat het niet dan schaadt het niet. Het is alleen daardoor wel ook minder romantisch zeg maar ... (je moet namelijk wel met dat kussen blijven liggen, om het even beeldend te maken)
En mbt de test: ik heb gelezen dat het vooral duidelijk is als hij negatief is: dan is er echt vrijwel niks. Verder heeft het bij ons ook een goed placebo effect ! We hebben er nu alle vertrouwen in dat het de aankomende 3 maanden moet lukken.

Ikke 19-11 om 12:34

Ha ok een bepaalde houding. Ja zo zijn we zondagavond geëindigd maar vandaag anders.. Pff hoe zwaar vlak voor je begint te werken en na je kinderen hebt afgezet ff een verplicht nrtje doen. De wederhelft werkt hier met nachten en het moet hier dus tussen de soep en de patatten gebeuren. 

Allesinds zijn we van vrijdag om de 2 dagen aant doen.. Meer kunnen we niet doen. Men eisprong is nog niet geweest want heb nog niks waargenomen.. Hopelijk blijft da nog zitten vandaag en morgen. 

sweet 19-11 om 13:25

Mila dat zorgt ervoor dat je progesteron niet daalt tijdens de zwangerschap, en tijdens de zwangerschap is dat nooit gecontroleerd bij mij. 
En Mimi ik heb een korte lf inderdaad. 11 dagen en soms 12 dagen, niet extreem kort, maar toch. En ik had na de geboorte bijna geen borstvoeding en we hebben alles geprobeerd en heeft allemaal met progesteron te maken. Daarom vind ik het de moeite om het te proberen. 
Ik kan vanaf 13.30 bellen voor de uitslag van de urine kweek.

Mila (Gast) 19-11 om 14:38

Sweet wat spannend, hoe was de uitslag! En waarom willen zij dat middel dan niet graag geven, is dat ook slecht voor je ofzo? 

Ikke, gelukkig is het niet alleen missionaris dat heel goed is hoor, weet natuurlijk niet hoe je geëindigd bent maar wie weet ook op een gunstige manier. Denk dat alleen de vrouw bovenop of staand niet handig is ivm de zwaartekracht, haha! En spoort jij je ei op met ovu testjes? Spannend voor je en lijkt mij best lastig met een druk gezin en een man die andere uren werkt! Knap van jullie, hopelijk snel een beloning

Mimi, dat wist ik dus niet, weer wat geleerd! Maar dat is best lastig om te timen, mij lukt het wel vaak tijdens het vrijen maar daarna doen we meestal niet veel. Tijdens heeft dan geen voordeel denk ik?

Even een gekke vraag; ik ben vrijdag ongesteld geworden dus vr/za/zo heb ik dan echt dat het los gaat met rood zeg maar. Maandag was het al heel veel minder en normaal is het vandaag dan bijna weg. Maar vandaag heb ik opeens ook weer veel rood, dat heb ik echt nooit! Al aan mijn derde tampon (sorry voor de details). Kan je cyclus opeens zo een dag veranderen en krijg ik dan hierna weer twee lichte dagen? Iemand ervaring mee?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum