Help

8 antwoorden en 21720352x bekeken

Moon 03-11 om 20:52

Heftig verhaal Essie. Zou je een foto van de test kunnen plaatsen? Een licht streepje moet je ook lezen als positief, even afwachten of de test verder oploopt. Heb je de test vanmorgen gedaan? Dan zou ik er over 2 dagen nog een doen.
Over zwangerschap ondanks sterilisatie weet ik niks, maar als je online kijkt zie je wel eens zo’n verhaal voorbij komen. Dan is er op de een of andere manier toch iets doorgekomen blijkbaar.

reageer

Rosa (Gast) 03-11 om 20:52

Heftig verhaal, sterkte! 
Ik kan je niet helpen. Hopelijk krijg jij snel antwoord op je vragen! 

Moedertjuh 03-11 om 21:47

Wat heftig voor jullie, een kind verliezen is het ergste wat je kan overkomen. Veel sterkte met het verwerken van dit verlies. 
Heeft je man zijn zaad laten testen na de Vasectomie? En welke techniek is er toegepast ? 

essie 03-11 om 21:54

Nee mijn man heeft het nog niet laten testen. Dit moest eigenlijk na 3 maanden maar door alles wat er gebeurd is nog niet echt zin / tijd voor gehad.

Bij de HA laten uitvoeren, wat ik begrepen heb zijn aan beide zeide de zaadleiders doorgeknipt. 

Moedertjuh 04-11 om 12:11

Als zijn zaad nog niet getest is zou ik dat zeker nog laten doen. 
Qua testen zal alleen doortesten je meer duidelijkheid geven. Succes en hoop dat je snel meer weet. 

Betty 04-11 om 12:57

Och Essie wat vreselijk van jullie kindje. Gecondoleerd . Dan zou het echt wel een wondertje zijn.. mocht je zwanger blijken.  
In jouw geval zou ik toch naar de huisarts gaan. Die kan bloed prikken en dan heb je het snelst zekerheid. Mocht je zwanger zijn dan houden ze je extra in de gaten vanwege je litteken. Die zou eigenlijk pas met een jaar sterk genoeg zijn. De risico’s zijn niet heel groot, maar ze controleren wel extra.
Hebben ze ook getest of er nog zwemmers waren bij je man? 

essie 04-11 om 17:46

Moedertjuh, ja dat moeten we ook zeker nog laten doen. 
Betty , dank je wel. Ja dan zou dit idd een wondertje zijn.  Zoiezo kom ik onder toezicht van de gyn bij alle kinderen was dit het geval. Litteken is al jaar oud. Ons zoontje zou afgelopen donderdag de 31e 1 jaar geworden zijn. 
Wat ik wel gelezen heb dat als je zwanger ben en toch bloed verliest dit een pseudo menstruatie kunnen zijn dit duurt veel korter dan je normale menstruatie en komt meestal rond de tijd dat je menstruatie normaal gesproken zou krijgen. Dit was bij mij nu 3 dagen terwijl ik normaal zeker 7/8 dagen menstrueer waarvan vaak de eerste drie dagen heel hevig ook dit was nu niet het geval. Door een pseudo menstruatie stijgt je hcg heel traag Ik ben echt super misselijk en me buik voelt raar.
Ik moet maandag naar de ha dus ga het daar eens vragen. 

Betty 04-11 om 21:20

Essie mn zus heeft het idd ook gehad. Die had haar bloeding voor een menstruatie aangezien omdat ze anders ook maar kort bloed. Het kan ook van het innestelen zijn. Maar het kan ook gewoon eens wisselen dat je ineens kort menstrueert. Spannend hoor! Ik duim voor je dat de test gewoon nog vroeg zat was en je hcg mooi gaat stijgen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwanger worden forum