Weet het even niet meer

2 antwoorden en 21451432x bekeken

lien (Gast) 27-11 om 18:44

Dag dames
Ik lig al even in de knoop met mijzelf. Ik heb al jaren een hevige kinderwens. Ondertussen een jaar geleden eindelijk de man van mijn dromen tegen gekomen, waarmee ik direct ben gaan samenwonen.
Ik heb een stabiele goedbetaalde job en mijn partner ook en we hebben ons eigen huisje. 
Nu heb ik afgelopen maand te horen gekregen van mijn gyn dat een kindje krijgen voor ons niet zo simpel zal worden.. 
Ondanks ik een hevige kinderwens heb wilde ik toch nog even wachten om de simpele reden dat we nog maar een jaar samen zijn en dat mijn partner momenteel niet zo goed in zijn vel zit omdat hij niet meer gelukkig is in zijn job.
Maar door het nieuws dat het misschien even zal duren voor we een kindje kunnen krijgen ben ik weer beginnen twijfelen.. Zouden we nog wel wachten..?
Mijn partner heeft ook tegenstrijdige gevoelens, hij wil niets liever dan een kindje maar wilt misschien eerst wachten tot hij een betere job gevonden heeft. Daar heb ik dus ook niks aan 
Jullie kunnen mij uiteraard niet zeggen wat ik moet doen, maar ik wou het gwn even van mij afschrijven 

reageer

Lis 27-11 om 20:19

Hoihoi, 

Die boodschap heb ik ook gekregen van mijn gyn. Wij moesten ook zeker op een 3tal jaren rekenen of de medische molen ingaan. 
Wij besloten om die reden dus om alles los te laten en af te wachten, gevolg? Zwanger na een maand  
Weet dus heel goed dat het direct prijs kan zijn, en dat het je hele leven op zijn kop zet  Al is dat niet altijd negatief hoor! 

Succes ermee! 

lien (Gast) 27-11 om 20:49

proficiat Lis!! 
Ja we weten dat uiteindelijk ook alles goed kan gaan. Bij ons is het zwanger worden op zich geen probleem (al weet je nooit natuurlijk), maar het zwanger blijven. Ik heb een zeer hoog risico op miskramen helaas
Vandaar dat het wat moeilijk is natuurlijk.. Niet dat het niet welkom zou zijn als we direct zwanger zouden zijn en voldragen Als we maar een glazen bol zouden hebben he 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weet het even niet meer' in het Zwanger worden forum