Plots erectieproblemen

5 antwoorden en 21121093x bekeken

Ilse (Gast) 29-12 om 22:58

Hallo iedereen 
Mijn man en ik zijn al bijna een jaar aan het proberen om zwager te worden. De laatste keer dat we seks hadden werd hij naar het einde toe plots 'slap'. Hij kwam gewoon klaar wel. Nu wilden we gisterenavond weer seks hebben en hij werd stijf, maar na een minuut werd hij plots slap. Hij was heel emotioneel en we konden hierdoor geen seks hebben. In zijn hele leven, hij is 32 jaar, heeft hij dit nog nooit aan de hand gehad. Hij zegt dat hij wel gewoon heel veel zin heeft en dat er met onze relatie niets mis is. Hij is nu enorm onzeker.
Mijn vraag is, heeft iemand dit zelf ook al meegemaakt? En wat zou de oorzaak kunnen zijn? En hoe ga ik of we hier best mee om? We zijn al een hele poos aan het proberen en ik denk dat de druk er mee te maken heeft, maar ik ben bang dat het iets lichamelijk ook is...
Ilse

reageer

Anoniem (Gast) 30-12 om 06:57

Dit herken ik, toen ik net met minn vriend samen was, hadden we dagelijk erg veel seks. Tot op een dag, denk 3 maanden verder, ineens werd die van hem ook steeds slap tijdens de seks en het stonk bij ons ook van onder plots.. Hij was pas 19 en we hebben ons laten onderzoeken. 
Achteraf bleek ik chlamydia te hebben gehad en dat aan heb te hebben gegeven. Dat zorgde voor de erectieproblemen. Na een kuurtje waren we allebei soa vrij. 
Weet niet of die mogelijk is bij jullie maar ik weet dat chlamydia soms jaten verborgen kan blijven. 

Ilse (Gast) 30-12 om 09:23

Bedankt voor je reactie! Ik weet zeker dat ik geen chlamidia heb, want heb al een bloedonderzoek gehad voor we zwanger wilden worden. We zijn 6 jaar samen, dus ik ga ervan uit dat hij het ook niet heeft omdat ik het anders ook zou hebben. Tenzij hij natuurlijk is vreemd gegaan... Het ruikt wel niet naar of zo... 

KittyCat 30-12 om 11:50

Hoi Ilse,
Ik heb er geen ervaring mee, maar ik denk eerder dat het de druk is waar je man misschien een beetje zenuwachtig van wordt. Hij moet op het juiste moment presteren omdat jullie het zo graag willen, wat misschien voor wat stress bij hem zorgt.
En dat het de tweede keer gebeurde komt denk ik misschien doordat hij bang is dat het weer gebeurd. Dat hij denkt 'Ojee, ik hoop maar niet dat het weer gebeurd!' En juist door deze gedachtes raakt hij afgeleid en gebeurt het juist!
Ik denk vooral niet te veel zorgen maken, lekker ontspannen samen, en er niet te veel druk op zetten!

Anoniem (Gast) 02-01 om 11:31

Hey Ilse, 
ik volg wat KittyCat zegt. Mijn man had er ook af en toe last van toen we al een hele tijd aan het proberen waren voor een kindje. Het kwam bij hem echt door de mentale druk van het moeten presteren omdat mijn eisprong eraan kwam. En eens het dan een keer niet lukte dan had hij de keer erna nog dubbel zoveel stress dat het weer niet zou lukken. 
Ik probeerde daarna hem niet meer te vertellen wanneer mijn eisprong was, zodat het voor hem althans spontaner leek. (al lukte dat niet altijd want hij hield het zelf ook wel wat bij) En we namen ook een extra lange aanloop, probeerden er terug echt van te genieten in plaats van het vooral in functie van dat kindje te zien.

Ilse (Gast) 04-01 om 15:13

Hallo allemaal 
Heel erg bedankt voor jullie reacties. We hebben niet meer geprobeerd om seks te hebben sinds de laatste keer, dat wou hij niet. Ik heb gezegt dat hij het initiatief moet nemen zodat het minder druk geeft. Nu zegt hij de laatste dagen wel dat hij ook een branderig gevoel heeft bij het plassen. Dat lijkt me een blaasontsteking of zo? Hij zegt nu toch een afspraak te willen maken volgende week bij de huisarts. Hij zegt dat hij de druk om te presteren eigenlijk niet echt voelde, maar dat hij dat nu wel voelt om dat het mis is gegaan de laatste keer.
Groetjes, 
Ilse

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Plots erectieproblemen ' in het Zwanger worden forum