Leeftijdsverschil

1 antwoord en 20380205x bekeken

wenl 07-03 om 07:35

Goeiemorgen,
Onze dochter is vier jaar geworden, de oudste en jongste. Ik heb altijd meer kinderen gewild, maar nu het leeftijdsverschil groter wordt, weet ik het soms niet meer. Waarom het nog niet is gelukt een tweede te krijgen is een combinatie (geweest) van onregelmatige cyclus, gebroken nachten, vermoeidheid en verhoogd prolactine (hormoon). Al deze factoren zijn verbeterd, behalve dat de zin in sex nu als een moetje gaat voelen. Heeft iemand ervaring met groot leeftijdsverschil?

reageer

An1990 (Gast) 07-03 om 07:43

Onze kindjes zullen zelf maar 2 jaar verschillen, maar ik ken zoveel mensen die kinderen hebben die meer verschillen. Ik denk dat beide zo zijn voordelen heeft. 
Ikzelf verschil meer dan 4 jaar met mijn zus en 7 jaar met mijn broer en dat ging altijd perfect. Vooral met mijn broer was ik eigenlijk altijd 2 handen op 1 buik! Hij was er altijd voor mij, als kind mee voor me zorgen, als tiener mij wegvoeren met de auto naar feestjes... 
Ook in onze directe omgeving ken ik mensen wiens kindjes 4 of 5 jaar verschillen. In begin lijkt me dat ook heel gemakkelijk omdat de oudste dan al heel zelfstandig is en goed beseft wat een broertje/zusje inhoudt. 
Wat ik dus vooral wil zeggen: als je enige twijfel het leeftijdsverschil is, zou ik er sowieso voor gaan!!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Leeftijdsverschil' in het Zwanger worden forum