Kinderwens uitgesteld door corona

4 antwoorden en 20255150x bekeken

Line (Gast) 15-03 om 17:02

Dag dames, 
Wij kijken al maanden uit naar het starten voor ons eerste kindje 
Normaal zou mijn spiraal er volgende maand uitgaan maar helaas telefoon gehad dat owv corona de niet dringende afspraken niet doorgaan en mijn afspraak dus werd geannuleerd 
Uiteraard in deze tijden de beste beslissing maar we Balen toch wel even! Zeker omdat ze mij nog niet konden zeggen wanneer ik dan wel mag langskomen.. 
Nog dames in dezelfde situatie? 

reageer

Orchidea 16-03 om 08:52

Bij ons in het NOD groepje, ik geloof Kim, zit ook in dezelfde situatie. 

Zou het ziekenhuis je spiraal eruit halen of de huisarts? De huisarts haalt namelijk ook spiraaltjes eruit. De mijne wel, een aantal jaar geleden. ;-) Dat zou je nog eens kunnen proberen. Ik snap namelijk hoe vervelend het is als je al maanden er na uit kijkt. 

Mijn tip is, probeer dat nog eens. En anders is het inderdaad heel vervelend, maar zul je even met de situatie moeten dealen. Wij zijn ook in de wachtrij gezet bij het ziekenhuis om te starten met het fertiliteits traject. Dit zal hoogswaarschijnlijk pas begin Mei worden. Ik heb er gelukkig alle begrip voor natuurlijk, want de corona-patiente gaan voor. Hopelijk is het virus snel weer over, dan kunnen we weer normaal gaan leven.

Line (Gast) 16-03 om 11:05

Oh wat Balen orchidea 
Bij mij is via de huisarts geen optie omdat ik een zeer speciale voorgeschiedenis heb waardoor het een hoog risico zwangerschap wordt. Ik mocht zeker niet beginnen zonder dat ik eerst langs mijn gyn gepasseerd ben dus daarmee dat zij mijn spiraal eruit moeten halen.. 
Er zal niets anders opzitten dan te wachten  er zijn uiteraard veel ergere dingen dan dat.. 

Orchidea 16-03 om 11:07

He wat rot... dan wens ik je heel veel sterkte met het wachten, verschrikkelijk is het. Hopelijk word je wachten gauw beloond. 

Line (Gast) 18-03 om 13:06

Dankje! Hopelijk voor jouw ook 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens uitgesteld door corona' in het Zwanger worden forum