Innesteling

7 antwoorden en 19483352x bekeken

Fannie 04-06 om 00:14

Morgen zou mijn innesteling kunnen zijn maar heb nu al wat gekke krampjes. Zou dat een innesteling kunnen zijn? Kan je dat überhaupt voelen? Ben benieuwd naar de reacties! 
Liefs!

reageer

Orchidea 04-06 om 08:23

Hoe weet je dat morgen evt je innesteling kan plaats vinden? 

Ze zeggen dat je het niet kunt voelen, maar sommige voelen wat krampjes/steekjes etc thv hun baarmoeder/eierstokken. Ik heb niets gevoeld van een innesteling.. vaak als ik iets voelde was het juist niet raak, helaas. Symptomen kunnen je goed voor de gek houden

Babytje4 04-06 om 10:24

Ik had iets gevoeld op dpo 4 nu weet ik niet als het dat was of niet. Het waren steken. 

Anoniem (Gast) 04-06 om 11:35

Ik voelde de innesteling en ik had ook twee dagen licht bloedverlies. Ik ben zeker dat dit de innesteling was aangezien wij met ivf zwanger werden. 
Veel succes ! 

Mimi 04-06 om 11:49

Ik was even heel duizelig toevallig op de dag dat de innesteling 'zou moeten plaatsvinden', maar geen idee of dit echt was of gewoon toeval.

Mijn ervaring is echter dat gekke krampjes meer vanuit hoop op zwangerschap kwamen, dan vanuit innesteling/zwangerschap. En dat lees ik ook veel terug bij andere vrouwen: degenen met de meeste symptomen zijn vaak niet zwanger.

Ik hoop dat het wel de innesteling was natuurlijk ! Succes

Puck 04-06 om 13:37

Ik heb nooit een innesteling gevoeld (4 maal zwanger geweest), maar ik heb wel regelmatig een steekje of een krampje. Ik denk dat het maar net is wat voor betekenis je zelf aan zoiets toekent. Als je goed oplet voel je elke dag wel eens iets in je buik en meestal is het niks, maar als het op dag 5-9 dpo is, zou je kunnen denken dat het met een innesteling te maken heeft, terwijl het volgens mij gewoon toeval is.

Fannie 04-06 om 16:00

Bedankt voor alle reacties!
Ik ga het gewoon afwachten! 

Anne 04-06 om 19:25

Het is inderdaad af afwachten, ik denk dat ik bij mijn laatste de innesteling wel heb gevoeld. Was in de nacht en weer er wakker van, soort steekjes en paar krampjes en toen was het over. Vrij snel daarna begonnen de eerste lichte streepjes op de test te komen. Was op 8 dpo en op 10 dpo testte ik positief dus ik denk dat het wel kan, maar dat je het vaker niet voelt dan wel

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling ' in het Zwanger worden forum