Zwanger of niet?

4 antwoorden en 18662263x bekeken

Nana (Gast) 04-08 om 11:49

Hallo,
Ik ben sinds 8 oktober 2019 gestopt met mijn pil. Na 2 maanden was mijn cyclus redelijk regelmatig. Mijn cyclussen duren ongeveer 28 dagen, ovulatie is rond dag 17. Ik voel mijn ovulatie ook altijd. 
Normaal begon mijn menstruatie altijd op dinsdag, nu in januari begon deze op vrijdag, februari ook. Maart opeens terug dinsdag, maar een week vroeger dan ervoor. Nu begin het meestal terug iets later, dus donderdag of vrijdag. Ik heb altijd 1 à 2 dagen zeer veel last hiervan. De laatste keer was 4 en 5 juli toen ik zeer misselijk was, buikpijn en rugpijn had en de pijn straalde uit naar mijn bovenbenen en knieën. Hierdoor ben ik moeten stoppen met lopen. Regelmatig kreeg ik tijdens het lopen hele felle steken in mijn buik. Zowel de week van mijn menstruatie als de week ervoor en de week erna. Ik had dus maar 1 week dat ik geen last had.
Ik heb nu meer dan een maand niet gelopen. Mijn laatste menstruatie begon op 3 juli 2020, ovulatie was 20 juli. 25 julie zijn wij op vakantie vertrokken tot 1 augustus. Ik heb deze maand eens geen ovulatietesten ofzo gedaan omdat ik het wat van me af wou zetten aangezien wij in rond 10 zitten al, maar ik voel de ovulatie wel als een pijnlijk gevoel in de buik gedurende een paar uur.
Op vakantie heb ik gedronken en gezwommen. Normaal moest mijn menstruatie beginnen rond de 30 juli. Die dag had ik een beetje bloedverlies. Dit beetje bloedverlies heeft aangehouden tot zaterdag, maar het is niet echt doorgebroken en ik heb geen bekende menstruatiepijn gehad.
Wel voelde ik mij zaterdag niet goed: buikkrampen, aandrang om naar het toilet te gaan. Maar geen diarree ofzo. Na motilium was dit beter. Gisteren (maandag) had ik barstende hoofdpijn en misselijk, na een dafalgzn is dit gebzterd. Mij menstruatie heb ik nog steeds niet. Deze nacht ook even hele erge stekende pijn in mijn buik gehad, na een half uurtje is dit ook weer door gegaan.
Zou ik nu een innestelingsbloeding gehad hebben of was dit toch mijn menstruatie maar minder door het zwemmen en de warmte misschien?

Groetjes

reageer

Lisa V. (Gast) 04-08 om 12:35

Ik zou ook gewoon een zwangerschapstest doen. Zo weet je het meteen zeker, aangezien je jouw menstruatie al verwacht had. Hopelijk een positieve test!
Een minder hevige menstruatie door te zwemmen; daar heb ik nog nooit van gehoord!

Anoniem, ik vermoed dat topicstarter ook van België is. Lopen = joggen/hardlopen, niet wandelen zoals in Nederland.

Anoniem (Gast) 04-08 om 16:01

A vandaar. Nu snap ik hem. 

Orchidea 04-08 om 18:18

Inderdaad is het antwoord hierop een zwangerschapstest 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum