wisselende temperatuur

4 antwoorden en 18353867x bekeken

Anso 24-08 om 09:54

Dag allemaal,
Ik heb een vraagje rond mijn temperatuur. Mijn onttrekkingsbloeding na de pil is vrijdag gestopt en ik neem al enkele dagen mijn temperatuur. Nu is deze telkens anders (35,6  35  35,8  36,1). Zou het kunnen zijn dat mijn thermometer niet zo goed is of is dit perfect normaal?
Hoe kan je op deze manier weten dan hij effectief verhoogd is? Het zou me straf lijken moest ik zo vroeg al ovuleren..
Groetjes

reageer

Line 24-08 om 09:58

Kan normaal zijn hoor... Temperatuur je nauwkeurig? Elke ochtend op hetzelfde uur/ vaginaal of rectaal/ voor het opstaan uit bed/het liefst na hetzelfde aantal slaapuren 
Je zal vanzelf zien dat na je ei je temperatuur mooi Hoog zal blijven. Hoe je het bij in een app? Dan kan je mooi de evolutie zien 

Anoniem (Gast) 24-08 om 10:05

Vaginaal themperaturen? Dat lijkt mij niet de bedoeling. 

Je kan pas na een half jaar tot een jaar themperaturen er wat wijs uit worden. Je bent pas net gestopt met de pil. Je lijf is de komende maanden helemaal van slag. Geef jezelf een half jaar tot jaar de tijd kijk erna verder als je nog niet zwanger bent. 

Anso 24-08 om 10:55

Oh ik wist niet dat het voor de temperatuur ook zo lang duurde om bij te benen. Ik zal nog wat afwachten dan .
Ik hou het inderdaad bij in een app en doe het elke dag op hetzelfde uur. 

Line 24-08 om 11:41

Vaginaal is wel degelijk de bedoeling! Is even betrouwbaar als rectaal  bevestigd door mijn huisarts en 2 gyneacologen. Ik doe het al 3 jaar op deze manier. Klopt wel inderdaad dat er een paar maanden overgaan om inzicht te krijgen. Veel succes! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wisselende temperatuur' in het Zwanger worden forum