Toch zwanger?

4 antwoorden en 18068025x bekeken

Anoniem (Gast) 10-09 om 19:29

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen dus zal maar meteen met de deur in huis vallen op de hoop dat iemand me wat meer kan vertellen..? 
Afgelopen maandag had mijn menstruatie moeten beginnen maar deze bleef uit. Hierbij dacht ik dus nog niet aan een  eventuele zwangerschap aangezien ik ongeveer een week voor mijn menstruatie gestopt ben met een antibiotica kuur van 2 weken. Ik dacht het zal wel wat uit blijven ivm met de kuur. Dinsdagochtend nog steeds geen druppeltje bloed te vinden dus de hoop begon te komen. De hele middag aventoe wat bruin bij het afvegen maar mijn menstruatie kwam maar niet doorzetten. In de avond zette de menstruatie toch door en dacht ik dan hopen op de volgende ronde... woensdag (gister) donkerrood bloed verloren maar wel wat minder dan normaal..... vannacht bijna geen bloed meer verloren en vandaag (donderdag) aventoe wat druppeltjes aan een inlegkruisje voor de hele dag heb ik genoeg. Toch hoop ik dus ergens dat ik dus zwanger ben aangezien ik op meerdere pagina’s had gelezen dat sommige vrouwen 2 dagen menstruatie hadden en toch zwanger bleken te zijn. Heeft iemand van jullie dit ook meegemaakt en iemand die me verder kan helpen... heb verder geen koorts of last van pijnlijke borsten. Heb wel veel last van misselijkheid en aventoe erg benauwd en dan weer in een keer super koud. Ook heb ik wat diarree (sorry voor de details) 

Mvg Xx 

reageer

Babytje4 10-09 om 19:43

Heb je al getest?

Anoniem (Gast) 10-09 om 19:49

Nee nog niet gestrest aangezien ik dacht gewoon ongesteld te zijn maar blijkbaar toch niet.. of wel en dus gewoon korter... 
ik weet niet of het beter is om gewoon af te wachten en anders toch te testen.. 
zou hij nu (stel dat het zo is) al positief aangeven? 

Babytje4 10-09 om 19:53

Normaal hezoen wel want u nod was maandag dus je zit nu na nod.

Anoniem (Gast) 10-09 om 20:04

Daarom maar Is het slim om nu al te testen of voor de zekerheid nog even afwachten? Ben zo bang voor en negatieve test????.. 
Heb ook sinds dinsdagochtend hele erge buikkrampen dus vandaar dat ik twijfel of dit niet gewoon en korte menstruatie is maar aangezien ik al veel heb gelezen over dat het een mogelijke zwangerschap kan zijn hoop ik natuurlijk op een zwangerschap. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Toch zwanger? ' in het Zwanger worden forum