Wanneer weet je of je er klaar voor bent?

3 antwoorden en 45663094x bekeken

Suusje (Gast) 22-11 om 13:02

Hoii allemaal,
K verkeer zo in tweestrijd momenteel. Ene kant wil ik niets liever dan zwanger worden en een kindje, andere kant heb ik idee dat ik er nog niet klaar voor ben. binnen vriendenkring nog niemand met kinderen, wonen allemaal ver uit elkaar en plannen regelmatig leuke dingen samen. ben bang om dat allemaal kwijt te raken als ik zwanger word. Mijn man wil niets liever, gisteren nog beter dan vandaag en hij wordt gek van mn twijfel.
Maar hoe weet je nu of je er klaar voor bent? ene dag voel ik kriebels en denk ja ik wil het heel graag andere dag ben ik bang dat ik er nog niet klaar voor ben.
K ben 29 en man is 36 dus leeftijd hebben we er zeker wel voor

reageer

Iza 22-11 om 21:15

Net zoals Olivia Anna, je weet het nooit zeker! Maar op een gegeven moment moet je kunnen zeggen, we gaan ervoor en we zien wel hoe de rest zich erom heen breidt. Vaak zijn het toch zaken die zich vanzelf wel oplossen of die je toch pas kunt beoordelen wanneer het zover is. Het komt eigenlijk nooit om een kindje te krijgen maar helaas heb je niet veel te zeggen of het wel of niet en wanneer het lukt. Zijn de omstandigheden over het algemeen positief, heb je een goede relatie en is de wens zo groot dan zou ik zeggen; ga ervoor!

Ster 24-11 om 15:50

inderdaad, hetĀ juisteĀ moment bestaat niet. echte vrienden raak je niet kwijt geloof me. misschien passen jullie leef stijlen even niet goed bij elkaar maar dat veranderd altijd weer. als er vrienden zijn die je even niet meer ziet dan komen ze wel weer als ze zelf een kleintje krijgen en dan is vaak de bant nog hechter. ik zou zeggen ga er voor het is zoooooooooooo ontzettend mooi om moeder te zijn. ik geniet er elke dag van en ik heb geen moment spijt. ik was 23 jaar toen we onze oudste zoon kregen.
heel veel geluk en succes met je besluit

liefs Nynke

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer weet je of je er klaar voor bent? ' in het Zwanger worden forum