Kans om zwanger te worden?

2 antwoorden en 16846928x bekeken

Kim (Gast) 02-12 om 20:10

Hallo iedereen,

Even mijn verhaal doen, ik hoop op geen stomme reacties..
In augustus bevallen
11de nov ongesteld geworden, mijn 2de keer ongesteld na de bevalling
Voor de eerste keer weer begonnen met de pil, maar ik vergat deze al bijna dagelijks en slikte de pil steeds telaat in, meestal binnen 12 uur, soms na 24uur. Volgens mijn app was mijn eisprong 25 Nov, alhoewel ik denk mijn eisprong de 24ste te hebben gevoeld.

16, 19, 20 en 24ste hebben we seks gehad.

24, 29nov, 1 Dec en vandaag wat spotting (bloed) gehad. Echt minimaal, alleen soms met afvegen lichtjes, alleen vandaag iets meer. Ik verwacht over 6 a 7 dagen mijn menstruatie. Ook heb ik al een paar dagen krampen, vooral vandaag best erg.

Ik raak normaal heel snel zwanger, ben al 5x zwanger geweest waarvan 3kindjes geboren. Nu heb ik besloten de pil niet meer te slikken tot ik ongesteld wordt omdat ik zon gevoel heb zwanger te zijn omdat ik zo slordig ben geweest met de pil. De bedoeling was om nog niet zwanger te worden maaaar als ik dat nu alsnog ben is het welkom.
Ik weet dat niemand een glazen bol heeft. Maar zou het kunnen dat mijn gevoel klopt en zwanger ben of in ieder geval een bevrucht eitje is?

Ik heb bij al mijn zwangerschappen al symptomen gehad vanaf de bevruchting dus paar dagen na mijn eisprong.
Nu is het natuurlijk anders omdat ik de pil heb geslikt en ik weet dus niet zeker of het mogelijk is alsnog zwanger te zijn geworden.

Beetje veel informatie maar misschien wil iemand zich ze moeite nemen het te lezen en een reactie te geven, moet sowieso deze week afwachten maar ik probeer mijn symptomen te verklaren.

Groetjes Kim

reageer

Annie (Gast) 20-12 om 15:53

En? Weet je al iets meer? ????

Orchidea 20-12 om 19:13

Ja, dat zou kunnen. Ik neem aan dat je inmiddels al antwoord hebt

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kans om zwanger te worden? ' in het Zwanger worden forum