Onregelmatige Cyclus

8 antwoorden en 45621533x bekeken

Lievekleinemeid 25-11 om 19:01

Ik ben nog maar pas gestopt met de pil, maar ik ben al aan de pil sinds mijn twaalfde omdat ik een onregelmatige cyclus had. Ik ben nu al 2 weken overtijd en ik heb een week geleden een test gedaan, maar die was negatief. Heeft dit te maken met mijn onregelmatige cyclus en is hier iets aan te doen?

reageer

Lynn 25-11 om 19:40

Hallo meid..

Vervelend zo een onregelmatige cyclus!! Vervelend dat je dan niet precies weet hoe of wat! Misschien kan je Etos zwanger worden gaan gebruiken... Als het goed is helpt dit ook je cyclus wat regelmatig te worden en je hebt vitaminen die je lichaam voorbereiden op het zwanger worden! Succes... Hoop dat je ms uit blijft... Hoop dat je er iets aan hebt! Ikzelf heb hier geen last van gehad, maar er zijn ongetwijfeld nog meer meiden die je vast goede tips kunnen geven!

Liefs lynn

Lievekleinemeid 25-11 om 19:48

Hooi...
Bedankt voor deze tip in ieder geval. Ik ga morgen toch maar eens langs bij de dokter.
Ik ben nog maar net gestopt met de pil dus verwacht er niet te veel zijn, maar stiekem hoop ik toch dat ik een van de weinigen ben die wel in 1 keer zwanger ben.
Bevat Etos zwanger worden ook foliumzuur of moet ik dat apart blijven slikken?
Liefs

Lynn 25-11 om 20:16

Ja dat zit er ook in! Dus alles in 1 x ik vond die erg prettig en hoor van meer meiden die daar een fijne ervaring mee hebben ook voor hun cyclus!
Denk dat je lichaam echt aan het ontpillen is en soms heeft dat even tijd nodig! Raar zoals dat allemaal werkt! Maar misschien is het zomaar raak! Kan altijd hoor! Succes liefs lynn

Lievekleinemeid 25-11 om 20:56

Bedankt, jij succes met je zwangerschap
Liefs

Renske (Gast) 25-11 om 21:23

Ik had voor ik begon met de pil een regelmatige cyclus. Heb een jaar of 13 de pil geslikt en toen ik stopte moest ik 10 weken wachten voor ik ongesteld werd. Daarna onregelmatige cyclussen (33 en 37 dagen). Dus ik denk dat je het even af moet wachten. De dokter zal weinig doen als je pas net gestopt bent met de pil.. Maar wie weet, het kan ook raak zijn! Hoop het voor je! Ik slik nu ook etos zwanger worden en teunisbloemcapsules. Hoop dat dit helpt.

Lievekleinemeid 25-11 om 21:28

Oké en ben je al lang aan het proberen? En wat zijn teunisbloemcapsules? Ik ga ook naar de dokter omdat ik veel last van mijn maag heb en erg uit mijn mond ruik, maar ik ga erbij vermelden dat ik 2 weken overtijd ben.
Liefs

Renske (Gast) 25-11 om 21:55

In juni ben ik gestopt. Na die 10 weken nog één cyclus afgewacht (die was dus 33 dagen) en daarna aan de slag gegaan. Dus nu in ronde 2. Teunisbloemcapsules zijn ook om je cyclus regelmatig te maken en tegen prikkelbaarheid als gevolg van de cyclus. Even afwachten of het iets helpt. Als mn cyclus nou nog langer word ga ik ook naar de huisarts over een tijd. Even informeren naar Clomid (hormonen om eisprong te krijgen).
Als je toch gaat kun je het inderdaad navragen. Laat maar weten wat de dokter zegt.

Lievekleinemeid 26-11 om 17:15

Volgens de dokter moet ik het inderdaad nog even afwachten, het is mogelijk dat ik wel zwanger ben, maar de kans is groter dat mijn hormonen nog aan het zoeken zijn hoe ze het nu zelf moeten doen. Dit kan 1 tot 6 cyclussen duren. Als het dan nog niet regelmatig is kan ze pas verder gaan kijken. Dus afwachten maar. Ze raadde me aan om over een week nog een test te doen. Ik kon ook bloed laten prikken, omdat het daarin sneller te zien is, maar ik wacht het nog wel even af.
Liefs,

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatige Cyclus' in het Zwanger worden forum