Vandaag NOD

1 antwoord en 14845172x bekeken

lievemeid1 08-04 om 10:55

Hoi allemaal,
Ik ben nieuw op dit forum en zal mij even kort voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 22 jaar en ben nu 6 jaar samen met mijn vriend. We zijn nu ongeveer een jaar bezig voor ons eerste kindje. Ik heb een geruime tijd aan de pil gezeten. Ik ben nu 1 jaar en 3 maand gestopt met de pil. Verder had ik een onregelmatige cyclus en ben hiervoor naar de huisarts gegaan. De huisarts heeft mij een kuur primolut voorgeschreven. Dit heeft redelijk geholpen. Ook werk ik met ovultietesten en deze waren positief ook deze ronde. Vandaag heb ik mijn NOD, maar ik heb echt nergens last van. Normaal gesproken zou ik 2,3 dagen van te voren al wat afscheiding krijgen omdat ik ongesteld word, maar dit keer dus niets. Maar ik heb ook geen gevoel van zwangerschap. Geen misselijkheid, geen buikpijn/steekjes. Om teleurstellingen te voorkomen wil ik nog even wachten met testen. Wat zeggen jullie? Zou het dan toch zo kunnen zijn ongeacht ik geen zwangerschapssymptomen heb? 

Spannend...

reageer

Veraaa 08-04 om 13:41

Alles kan! Sommige vrouwen hebben vanaf dag 1 klachten en krijgen ook extreme klachten. En anderen voelen lang niks en gaan fluitend door de zwangerschap.
Voor de betrouwbaarheid van de test is even wachten en dat testen het beste....je kunt testen vanaf NOD....eventueel een paar dagen later.
Maar alles kan! Er zijn hier op het forum NOD groepjes waar je kunt aansluiten en waar iedereen samen aftelt. 
Succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vandaag NOD' in het Zwanger worden forum