Trekkende buikpijn op 7 dpo

2 antwoorden en 14227370x bekeken

memke88 03-05 om 14:36

Goedemiddag,  ik ben hier nieuw dus moet nog het 1 en ander leren hier, maar omdat ik gek wordt van "bepaalde klachten" vraag ik het hier. Ik heb voor in de toekomst nog wel kinderwens maar voor nu zijn we er eigenlijk nog niet mee bezig.
Het begon op 2 dpo :
Dromen, echt heel gek, vreemd en eng Dromen. Dat Dromen heeft 3 nachten aangehouden. Dpo 3 kreeg ik er ook gigantisch buikkrampen bij overdag waarvan op 3 dpo zelf ook diarree.  De diarree was ook maar 1 dag met echte heftige krampen en mijn buik is nu 4 dagen later nog steeds weeïg. Vandaag (7dpo) ook ineens bij gaan staan en zitten,  tillen etc een soort bandenpijn op beide kanten gevoeld onderin mijn buik. Het bandenpijn gevoel en her Dromen komt me bekend voor van mijn vorige zwangerschappen, maar met dat lichaam van mij is er nooit een pijl op te trekken. 
Zijn er hier meer dames met vergelijkbare klachten (rond dezelfde dpo) of dames die deze klachten hadden en uiteindelijk zwanger bleken?

reageer

Chahida 03-05 om 15:21

Ik had precies dezelfde klachten idd. En ja hoor nu bijna 10 weken zwanger. Spannende tijd voor je kan ik me voorstellen. 

memke88 03-05 om 16:58

Bedankt voor je reactie.  De kans is zo te lezen toch wel aanwezig. Over 7 dagen testen en dan zullen we het zien. Gefeliciteerd met je zwangerschap,  geniet van deze tijd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Trekkende buikpijn op 7 dpo' in het Zwanger worden forum