Vorige maand doodgeboorte zoontje, man wil geen kind meer

2 antwoorden en 13955992x bekeken

Lyli 18-05 om 22:47

Hallo allemaal, 

Vorige maand ben ik op 15 weken bevallen van een prachtig zoontje...zijn hartje is plots gestopt met kloppen en mijn wereld stopte vanaf toen met draaien.  De zwangerschap was onverwachts. We hadden al 3 leuke Kids maar oh wat was ik blij met dit 4de wondertje. Ook mijn man en familie vonden het leuk. Helaas zijn we ons zoontje verloren en kriebelt het nu heel fel om toch nog 1 keertje mama te mogen worden, maar mijn man zegt gewoon nee ik heb geen kinderwens meer. Hij staat niet open om erover te praten. Ik vind dit verschrikkelijk! Als de natuur niet zo hard was geweest dan werd ik over enkele maanden mama en nu...nu wilt mijn man er zelfs nog niet over nadenken. 
Wat moet ik hiermee? Hoe gaan jullie om met het feit dat je man geen 2de of 3de of 4de of... kindje meer wilt? Ik ben zo intens ongelukkig...

reageer

Veraaa 19-05 om 08:03

Wat verdrietig dat jullie je kindje zijn verloren. Ik kan me best voorstellen dat de onverwachte zwangerschap bij jou de wens heeft aangewakkerd. Aan de andere kant kan ik me ook voorstellen dat het bij jouw man angst aanwakkert. Misschien zit er nog verdriet, misschien is er angst, misschien wil hij zich liever focussen op de kinderen die jullie al hebben? 
Heb je hem al gevraagd hoe hij zich voelt? 
Ik weet niet hoe het is... Mijn man had altijd wel een kinderwens en ik juist niet. Ik kreeg alle tijd en we hebben geen 1000 gesprekken gevoerd... De wens kwam vanzelf.
Ik wens jullie veel sterkte

Anoniem (Gast) 19-05 om 09:00

Allereerst gecontroleerd. 

Je hebt het over een maand geleden. Geef jou man de tijd om te rouwen. Geef jezelf de tijd om te rouwen. Om te ontzwangeren. Om het een plekje te geven. Jij zit nu nog vol hormonen. 

Geef het even de tijd. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vorige maand doodgeboorte zoontje, man wil geen kind meer' in het Zwanger worden forum