Donker bloedverlies tussen eisprong en menstruatie (geen innestelbloeding)

0 antwoorden en 13428556x bekeken

EsZu (Gast) 07-07 om 12:28

Dag allemaal,

Ik ben 28 jaar en sinds mijn 13e menstrueer ik. Omdat ik altijd last had van hevig bloedverlies (en daarmee gepaarde menstruatiepijn) ben ik vrijwel direct aan de pil gegaan. Mijn cyclus is altijd erg stabiel geweest.  

Sinds 1 januari ben ik gestopt met de pil. Mijn cyclus was direct stabiel: 14 dagen na eisprong werd ik ongesteld, gedurende 5 dagen. 

Sinds 2 maanden probeer ik zwanger te worden, en nu komt het rare: 7/8 dagen na ovulatie begin ik een klein beetje bruin/grijzig bloed te verliezen. Dit houdt aan tot op de dag dat ik ongesteld moet worden en dan word ik ongesteld. Ik heb geen last van krampen o.i.d. en dit bloedverlies verergert elke keer na een dag of 2. De eerste keer zocht ik hier niets achter, maar nu is het weer zo. Dit heb ik in 15 jaar nooit gehad. Eerst dacht ik (of beter gezegd: hoopte ik) dat het een innestelbloeding was, maar dat lijkt niet zo te zijn, omdat het bloedverlies verergert i.p.v. minder wordt. Google levert alleen innestelbloeding op of dingen over bloedverlies tijdens de zwangerschap. 

Iemand die dit herkent of moet ik toch maar voor de zekerheid richting de gynaecoloog? Ik ben toch wat ongerust, merk ik.

reageer