Temperaturen 1ex

3 antwoorden en 13159652x bekeken

Gast22 (Gast) 14-07 om 12:33

Hallo allemaal,
Ik probeer voor het eerst een bericht erop te zetten. Straks eens kijken hoe ik me kan aanmelden etc. 
In maart heb ik een miskraam gehad en sindsdien is m'n cyclus helemaal van slag. Na 57 dagen kwam mijn eerste menstruatie en na 50 dagen de tweede pas. Nu ben ik ergens bang dat ik geen eisprong heb dus ik ben deze maand voor het eerst begonnen met temperaturen. Ik zit nu op dag 18 en zie nog geen duidelijke stijging. Hoe vinden jullie het eruit zien? Nog kans dat het wel gaat komen? Vanaf dag 7 ben ik pas direct uit bed gaan temperaturen. Daarvoor stapte ik eerst uit bed en deed ik het in de badkamer. Dus voor dag 7 is niet erg betrouwbaar. Ik ben benieuwd het is soms zo'n onzeker gevoel. 

reageer

Anoniem (Gast) 14-07 om 12:35

Het lukt me niet om de foto te uploaden.

Anoniem (Gast) 14-07 om 12:48

1

Veraaa 14-07 om 13:20

Welkom!
Als je start met temperaturen, is het handig om dat eerst 2 of 3 cycli te doen. Dan zie je daarna vanzelf welk patroon bij jou past.
En na een miskraam....kan alles gewoon van slag zijn. Zeker als je zegt dat je cyclus ineens enorm lang is. Je lijf is nu aan het herstellen en neemt de tijd. 
Ik zou....jezelf de rust geven om de komende 3 cycli te temperaturen. Dan weet je waar jouw piek gaat zitten. Daarbij heeft je lijf dan de komende tijd de rust om te herstellen. Je cyclus zal hopelijk gauw weer korter worden.
Veel succes...zeker na een miskraam kan het best lastig zijn om dat geduld te hebben met je lijf. Ik was in elk geval telkens heel ongeduldig. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Temperaturen 1ex' in het Zwanger worden forum