Draagmoeder gezocht

2 antwoorden en 12905821x bekeken

tismeeee@hotmail.com (Gast) 16-08 om 14:21

Hallo lieve mensen,

Mijn 2 beste vrienden (een homostel) zijn al jaren bezig met hun kinderwens en daarmee dus ook al jaren opzoek zijn naar een draagmoeder, maar helaas is dat absoluut geen makkelijk proces. Hierdoor hebben zij eigenlijk de hoop al opgegeven en zijn zichzelf heel erg aan het beschermen, waardoor hoop gevaarlijk is. Maar het zijn ze allerliefste mannen ter wereld en ik gun het ze zo. Dus op deze manier probeer ik mezelf een beetje in te verdiepen in wat mogelijk is en wat er nog over blijft, voordat er false hope onstaat. 

Mocht iemand mij kunnen helpen met informatie, of mocht ik heel veel geluk hebben en een lieve mogelijke draagmoeder dit leest, neem aub contact met mij op. Ik hoor het graag! ?? 

Groetjes,
Nicole 

reageer

Anoniem (Gast) 17-08 om 15:37

Waarom doe je het zelf niet? Dat zou helemaal mooi zijn toch voor je beste vrienden

Nicole (Gast) 02-09 om 11:45

Natuurlijk zou dat het mooiste zijn. Ik vind mezelf alleen nog een beetje jong, en ik ben bezig met mijn eigen kinderwens. Om draagmoeder te zijn moet je eigenlijk je eigen familie compleet hebben, ook om te laten zien dat je zelf vruchtbaar bent. 
Maar dat zou inderdaad mooi zijn. En als ik wat ouder ben en mijn eigen familie compleet is, sta ik daar waarschijnlijk wel voor open, en dat heb ik ook gezegd ?? maar de tijd dringt voor mijn vrienden helaas, vandaar dit beroep. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagmoeder gezocht' in het Zwanger worden forum