Kinderwens

3 antwoorden en 12063907x bekeken

Laurence (Gast) 05-10 om 18:31

Goeieavond. Ik ben Laurence, ik ben 38 jaar en ik werk als logopediste. Ik ben 7 jaar getrouwd met mijn 3 jaar jongere man. We hebben een kinderwens maar niet zon heel grote. Als we kinderen willen denken we dat we er misschien eens aan moeten beginnen. We hebben momenteel 2 honden waar we ons handen wel vol mee hebben. Als er een kindje zou komen zou er zeker een oppas/ nanny moeten komen. Mijn man is ook heel druk met zijn zaak. Wat denken jullie ervan? 

reageer

Anoniem (Gast) 07-10 om 17:58

Niet lullig bedoeld maar dit klinkt niet bepaald alsof jullie er klaar voor zijn en er echt voor willen gaan. 

Roos (Gast) 08-10 om 11:39

Ik denk bij het lezen van je bericht, dat als je al zegt je handen vol te hebben aan 2 honden dat je je even in moet denken dat daar een baby bij komt. Dan heb je je handen nog voller. Al is het zeker niet onmogelijk. En een oppas/nanny hoeft geen obstakel te zijn, die kun je vast wel vinden. En wat je man en zijn zaak betreft.. Tjah dan zou hij misschien wat minder met de zaak bezig moeten zijn als er een kindje bij komt. Ouders word je samen tenslotte. 

Mommie5 08-10 om 12:08

Als ik jou zo hoor denk ik idd ook niet dat jullie er volledig achter staan... het is niet niks wat er in je leven verandert en dat is niet maar voor even... 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens' in het Zwanger worden forum