Cyclus regelmatig krijgen

5 antwoorden en 45432724x bekeken

Lievekleinemeid 10-12 om 20:36

Na een cyclus van 7 weken toch ongesteld geworden. Ik had het wel verwacht maar het is toch jammer. Hebben er mensen nog tips om mijn cyclus regelmatig te krijgen. Zijn er bepaalde homeopatische medicijnen voor of kan ik bepaalde dingen eten of drinken die daarbij kunnen helpen. En zijn er mensen die ervaring hebben met een onregelmatige cyclus en ´makkelijk´ zwanger zijn geworden?
Liefs,
Lievekleinemeid

reageer

Renske 12-12 om 10:37

Als het je eerste cyclus na anticonceptie was, is het niet zo vreemd hoor. Ik had toen een cyclus van 10 weken. Die erna was al 33 dagen zonder speciaal dieet of homeopatische dingen. Vervolgens 37 dagen en deze is denk ik 35 dagen. Heb nu Etos zwanger worden pillen en teunisbloemcapsules. Er word van gezegd dat dit je cyclus regelmatig zou maken maar ik heb er dus nog te weinig ervaring mee om er iets over te kunnen zeggen.
Maar ik weet dus hoe frustrerend het is om te moeten wachten.. En wachten en wachten!
Als dit niet je eerste cyclus was maar je hebt er al een aantal gehad van zo veel weken dan zou ik eens naar de huisarts gaan als ik jou was. Ze zeggen wel dat een jaar 'ontpillen' normaal is.. Ik vind het persoonlijk wel erg lang hoor! Heb je die stap gezet om zwanger te willen worden, wil je zeker niet een jaar zitten wachten. Terwijl om je heen iedereen zo zwanger lijkt te worden!
Succes!

Lievekleinemeid 12-12 om 16:54

Het is inderdaad de eerste cyclus na mijn anticonceptie, maar aangezien ik vroeger ook onregelmatig ongesteld was en er allemaal dingen staan op internet dat je dan minder vruchtbaar bent enzovoorts wordt ik er wel een beetje zenuwachtig van. En inderdaad iedereen om me heen lijkt zo ineens zwanger te worden zonder al te lang proberen. En niemand die hetzelfde heeft als ik. Mijn zus is na de pil direct regelmatig ongesteld geworden en was na de 2e cyclus zwanger. Ik heb nu ook zwangerschapsvitamines met foliumzuur erin. Zegmaar hetzelfde als etos zwanger worden. Begin ik daar nu direct mee, na mijn mestruatie of op het moment dat ik zwanger ben?
Dankje 

Kris (Gast) 14-12 om 19:08

Heel herkenbaar dit ik heb een paar weken terug me spiraal laten verwijden ben ook aan het wachten tot ik weer ongesteld word. Denk dat het beste is dat je het gewoon loslaat en dan gebeurd het vast sneller dan je denkt! Dat probeer ik ook of het lukt is een ander verhaal, ti's lastig als je iets heel graag wil!

Renske 14-12 om 19:32

Dan kan ik het begrijpen, als je vroeger ook onregelmatig was.. Je leest wel dat er bij meer dan 6 weken bijna nooit een eisprong plaats vindt.. Ik zou ook heel zenuwachtig ervan worden! Foliumzuur moet je al van te voren slikken maar denk dat jouw vitamines speciaal voor zwangere vrouwen zijn..? Weet niet of het uitmaakt hoor.. Ik was met de zwanger worden-pillen begonnen toen ik ongesteld was.

Iza 14-12 om 21:04

Je schijnt tabletten van etos te hebben voor 'zwanger worden' en die schijnen ook je cyclus wat regelmatiger te maken. Maar....ik heb er zelf geen ervaring mee dus kan niet zeggen hoe en of het goed werkt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cyclus regelmatig krijgen' in het Zwanger worden forum