Als seks een moetje word

0 antwoorden en 10032303x bekeken

NAScar (Gast) 01-04 om 06:21

Hoi iedereen! Ik weet geen raad meer met mezelf. Ik heb nu 2 keer een mislukte zwangerschap gehad. De eerste keer een miskraam van een tweeling en in november een buiten baarmoedelijke zwangerschap waarbij deze door middel van medicijnen is afgebroken. Daarna moest ik 3 maanden wachten voor ik weer zwanger mocht worden.
We mogen nu al weer 2 maanden maar vandaag toch weer ongesteld geworden (van onze dochter was het de 2e keer raak, de miskraam in 1 keer en de BBZ in 3 keer). Ik weet dat ik niet kan verwachten dat het weer snel raak is, maar ik zit met het volgende.
Ik kan al na de miskraam (dus voor de BBZ) niet meer ontspannen bij de seks. Dit ging bij onze dochter en voor de eerste miskraam heel soepel. We hadden er geen druk achter gezet. Maar ik wil zo graag zo snel mogelijk weer zwanger zijn. We zijn ondertussen al een jaar verder door alle ellende en dat maakt het niet makkelijk. Daarbij ken ik mijn cyclus ondertussen zo goed dat ik aan mijn afscheiding kan zien wanneer het tijd is om te klussen. In de vruchtbare periode is het dus nu meer “moeten” en buiten de vruchtbare periode gebeurd er ook niet veel meer omdat ik gewoon geen zin meer heb om wat voor reden dan ook.
Zijn er dames die ook geen zin meer hadden in de seks (om welke reden dan ook) en hoe hebben jullie ervoor gezorgd om weer te ontspannen?

reageer