Logeerbuik

13 antwoorden en 8724796x bekeken

Anoniem (Gast) 30-07 om 07:49

Dus in NL is het strafbaar een oproep te doen en toch doe je dat hier op een forum waar voor een ieder de zwangerschapswens net zo groot is als die van jou?
Want je beschrijft wel heel duidelijk wie je bent, hoe je woont en wat jullie hobby’s zijn. 

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het heel naar en vervelend voor je, maar zoek liever een ander (gericht) forum. 

reageer

Nina 31-07 om 09:25

Goedemorgen anonieme gast, 
Kun je mij uitleggen wat je doel is van dit bericht? Ik zou niet weten waarom ik minder recht heb in op dit forum te zijn dan ieder ander. Of ik het nou zelf draag of een logeerbuik nodig zou hebben om een wondertje te mogen krijgen. 
Het gaat toch over een kinderwens en die hebben we allemaal, daarom zitten we op dit forum. Ik geef niet aan dat mijn wens groter is dan een ander.  Dat zou ik nooit doen. Ik kan wel zeggen dat ik weet hoe het is om te verlangen naar een wondertje, net als jij
Ik vind jammer dat draagmoederschap wel mag, maar alleen met een bekende. Ze zijn er wel mee bezig dit te veranderen in de wet. Als je niemand hebt in je vrienden kring of familie die dit kan of wil doen, zou het toch mooi zijn als je toch een draagmoeder zou kunnen vinden. We hebben zelf nog een laatste terugplaatsing in september en ik hoop nooit een draagmoeder nodig te hebben, maar ik besef me ook dat draagmoederschap misschien wel de enige keuze is om ooit moeder te worden. Ik wens je veel succes in je traject en ik hoop dat je een mooi wondertje mag krijgen
Fijne zondag 

Anoniem (Gast) 31-07 om 09:46

Dag Nina,

Je interpreteert mijn bericht echt helemaal verkeerd.
Natuurlijk mag je op Brabbels je kinderwens uitspreken. Waar ik op doelde is dat het in NL verboden is een oproep te plaatsen voor draagmoederschap, dit benoem jij in je bericht en vervolgens eindig je je bericht met een oproep. Vind ik tegenstrijdig met wat je eerder schrijft en al helemaal op een forum waar de meeste vrouwen moeite hebben/doen om zelf een kindje te krijgen.

Dank je wel, maar mijn gezinnetje is compleet  nu.
Jij ook een fijne zondag. 

Nina 08-08 om 09:17


Nijntje 31-07 om 12:18

Volgens mij heeft Nina zelf ook genoeg moeite gedaan om zelf zwanger te mogen raken anders praat ze niet over een laatste terug plaatsing 

Nina 08-08 om 09:18

" Volgens mij heeft Nina zelf ook genoeg moeite gedaan om zelf zwanger te mogen raken anders praat ze niet over een laatste terug plaatsing  "
Nijntje

Dank je wel Nijntje. 
Ik ben inderdaad 12 jaar geleden gestopt met de pil en heb 4 miskramen gehad en geen eierstokken meer. Het idee dat na de laaste tp ik nooit mama zou kunnen worden na zo'n lang gevecht breekt mijn moeder hart ????

Anoniem (Gast) 31-07 om 13:29

Nijntje, dat is de discussie niet! Je moet even goed lezen voor je een reactie plaatst. 

Nijntje 31-07 om 14:37

dat ze een oproep plaatst terwijl ze weet dat het verboden is toch? Ja daar heb je wel een punt 

Anoniem (Gast) 31-07 om 16:04

Precies, dat was mijn punt.

Anoniem (Gast) 24-08 om 20:11

Ik duim voor jou Nina! ????

Anoniem (Gast) 24-08 om 20:12

Doe vraagtekens in mijn berichtje hierboven, was een klavertjevier. ????

Nina 28-08 om 06:59

Heel erg lief dank je wel

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Logeerbuik ' in het Zwanger worden forum