kan ik zwanger zijn ?

15 antwoorden en 45295345x bekeken

ons meutje (Gast) 16-01 om 21:25

Hee ,
Er is denk ik maar een manier om daar achter te komen en dat is een test doen. ik heb er zelf geen ervaring mee, weet wel dat toen ik zwanger was, ik een soort lichte menstruatie achtige buikpijn heb gehad dit was het groeien van de baarmoeder. Heb dit gevoeld van af 4 wk tot aan de 6,5wk daarna was het over. Achteraf is die zwangerschap geëindigd ineen miskraam.
Ik zou zeggen ff test doen. Wel spannend hoor laat ff weten wat je doet.

reageer

onzekere vrouw 17-01 om 00:04

Dankje voor de reactie


Ja denk ook maar een test maar dan moet ik nog ff wachten want is nu nog te vroeg dan denk ik..
Maar vond gewoon vreemd om eerst 5 dagen te vroeg en nu ineens op 18 dag van cyclus weer bloeding..

zal laten horen zodra test heb gedaan of die negatief/ positief is.. Hoop positief

ons meutje (Gast) 17-01 om 15:10

Dat hoop ik ook voor je. Ik heb zelf ook een paar dagen een raar zwaar gevoel in mijn ondr buik. Nu zou het ook een blaasontsreking kunnen zijn, maar ook misschien wel weer het begin van een zwangerschap. Als ik me niet vergis voelde ik het de vorige keer ook zo. Als mijn lichaam na de miskraam mijn cycles weer op pakt zou ik volgende weer mjn menstruatie kunnen verwachten. Dus ook ik moet afwachten. Zou het wel leuk vinden maar mag er nog niet te veel op hopen.

Ons Meutje 28-01 om 10:52

En hoe is het er nu mee? Toch nog een test gedaan?

onzekere vrouw 29-01 om 12:52

ja nu goed en met jou.. ja test gedaan maar negatief:S
en bij jou?

ons meutje (Gast) 29-01 om 13:15

Hier nog steeds geen menstruatie maar zal nog 2 wk moeten wachten. Voodat ik actie kan onder nemen. Jammer voor jou dat je test negatief was. Weer op naar een nieuwe poging ten minste hoop dat je zo nog kunt denken. Zijn jullie al lang bezig?

ons meutje (Gast) 29-01 om 18:03

Hoi shaily,

ik heb daar geen ervaring mee. Maar was deze bloeding wel te vergelijken met wat je normaal verliest of was het minder qua hoeveelheid of minder in lengte van dagen. Misschien was het een innestelings bloeding? Oh ook jij zit al in z'n spannende periode.

Ons Meutje 02-02 om 16:17

Ik ben uit de spanning verlost. 5 wk na mijn miskraam is mijn menstruatie weer een feit. helaas en wat voel ik me er weer emotineel onder. hopelijk gaat dat gevoel snel over.

Kinderwens (Gast) 12-03 om 08:14

Hallo dames, ik ben sinds vorige week misselijk , verschillende keren overgegeven en nu 5 dagen tevroeg ongesteld geworden ... Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Aangezien ik altijd stipt optijd ben... :s

Gast (Gast) 27-09 om 08:33

heb een vraagje voor jullie .. Ven 2 maand gestopt met de pil vorige maand cyclus van 34 dagen maar had daarna enorm veel pijn naar de gyne geweest en gij vertrelde mij dat mijn cyclus nu ook 34 dagen ging duren want hij had lijn follikel gemeten nu heb ik 5 dagen te vroeg bloed verloren eerst roze dan rood is dan een dag gestopt en nu terug begonnen maar echt niet veel nu en kleur us nu rood bruin maar zit nu wel aan dag 10 duurt bij mij normaal max 6 dagen .. Heb ook geen pijn gehad anders hevige krampen nu gewoon niets juist die laatste 2 dagen krijg ik zo aab de linkerkant steken en daar zat ook mijn follikel ...Wat moet ik nu doen?

Gast (Gast) 10-02 om 17:30

Hallo,

Ik heb een vraag: we zijn al een jaar bezig met zwanger worden. Sinds het moment dat we begonnen is mijn cyclus een beetje in de war 30, 33, 34, 35 dagen terwijl ik altijd 28 dagen had. Maar nu is het heel vreemd. Vanmorgen werd ik ineens ongesteld (helderrood en vanmiddag bruin. Ik zit nog maar op dag 24 en moet het pas zondag worden. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Zo vroeg! Wat kan dit zijn? Zelf denk ik gewoon dat mijn lichaam ontregeld is, maar misschien heeft iemand dit gehad en was wel zwanger?

Gast (Gast) 10-02 om 17:32

Oh ja en ter info. Ik heb de pil nooit geslikt, dus ben puur natuur

Happyme (Gast) 17-02 om 17:13

Hoi allemaal, 
Ik heb altijd een regelmatige cyclus en zou normaal gesproken de 20ste ongesteld zijn. Wij hebben nu ook een kinderwens en ik heb ook al een aantal keren gebruik gemaakt van een ovulatietest van het merk Clearblue en deze liet iedere keer een  zien. Dus hebben wij ook goed geklust in deze dagen. Plots een week voor mijn NOD zag ik wat druppels bloed op mijn slip. Dag erna was het al wat heftiger, en het leek verder ook op een normale menstruatie. Nu vraag ik mij af waarom ik na zoveel jaren plots 1 week vroeger ongesteld wordt? Her grappige is ook nog dat ik deze ovulatietest van Clearblue nogmaals heb gebruikt om te zien wat de resultaten zouden zijn, deze blijf namelijk een  aangeven. Ik heb het zeker 4 keer uitgeprobeerd en nog steeds een . Vandaag nog een laatste keer de ovulatietest geprobeerd en alweer een  met 2 vette strepen. Ik snap er helemaal niks meer van en al helemaal niets over de ovulatietesten van Clearblue. Heeft er iemand ervaringen mee en kan iemand mij vertellen wat ik heb meegemaakt bij deze cyclus? 

Anoniem (Gast) 17-02 om 18:31

Zwangerschapstest doen?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kan ik zwanger zijn ?' in het Zwanger worden forum