Hellup!!! Ja of nee???

3 antwoorden en 45418795x bekeken

Ster85 31-01 om 11:41

Hallo!

Ik ben vanaf oktober 2012 gestopt met de pil. Ik ben toen gedurende 2 maanden niet ongesteld geworden. Menig huisartsenbezoek heeft uitgewezen dat door het langdurig gebruik van de pil mijn cyclus opnieuw opgestart moest worden.
Zo werd ik dus op 1 januari 2013 ongesteld, er vanuit gaand dat een cyclus 28 dagen duurt, ben ik nu 3 dagen overtijd.
De kinderwens bij ons is groot, nu twijfel ik wat ik moet doen, omdat de wens zo groot is ben ik ook bang voor teleurstelling indien de uitslag van een test negatief is.
Help mij!!!

reageer

Lieve (Gast) 31-01 om 12:13

Hai Ster,

Ik snap heel goed dat je niet durft te testen maar wel of niet testen, de teleurstelling zal hetzelfde zijn als je strakjes wel ongesteld wordt. Je beschermt jezelf dus niet door niet te testen.

Ik zou snel even naar te etos rennen en een testje doen. Dan weet je het maar en stel je nou toch eens voor dat je wel zwanger bent. Dan wil je dat toch weten ?

Succes meid, ik zal voor je duimen !

Lieve

melis1606 31-01 om 12:20

Hej ster!

Ik bent met lieve eens! Je kan beter een test doen en het zeker weten dan blijfen piekeren er over daar wordt je ook niet happy van toch! Ik zou een test doen en ik hoop en duim voor je dat hij positief is!!

Liefs

Ster85 31-01 om 20:14

Aaah waarom zijn mannen zo koel! Aangezien ik moet werken had ik mijn vriend gevraagd om even een test te halen, vooral omdat voor ons de carnavalsdagen voor de deur staan. Dan krijg je als antwoordt jaja komt wel! Kan morgen ook nog! Aaaahhhhh om gek van te worden!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hellup!!! Ja of nee???' in het Zwanger worden forum