niet of wel?

12 antwoorden en 45388720x bekeken

lady89 01-02 om 22:01

hallo,ik ben nieuw hier ,
mijn vriend en ik gaan voor ons eerste kindje ,
ben 2 .5 week geleden gestopt met de pil,strip afgemaakt,
en ongesteld geworden,
maar heb nu sinds n paar dag last van n opgezwollen buik
en n borrelde darmen,
voorral vanmorgen,en maagzweer voorral na het eten ,
zou ik zwanger kunnen zijn?of gewoon van het ontpillen kunnen komen?
durf geen test te doen.

reageer

Ons Meutje 02-02 om 16:14

Geen idee wat het zou kunnen zijn, ik heb niet z'n last gehad van het ontpillen. maar leuk en spannend dat wel een eerste kindje.
hoe is het nu met je houden de klachten aan of toch al een testje gedaan?

lady89 02-02 om 17:40

hi ,,ja heb de klachten nog,
net weer gegeten ,en weer z n opgeblazen gevoel he en maagpijn.vanmorgen toen ik opstond ook heel erg ,
maar kan me ook niet voorstellen dat ik z n snel zwanger zou kunne  zijn,
heb al wel een test gehaalt ,maar nog niet getest,
ik wacht even tot mijn menstruatie ,
spannend zeg,

Ons Meutje 03-02 om 13:26

Hoi Lady 89 ,

Dat is inderdaad spannend wanneer is je menstruatie?
Hoop dat je dat vol kunt houden. Voor mij werd de spanning na mijn miskraam voor de eerste menstruatie me toch te veel. die onzekerheid het wachten maar ik wist dat er 5 of 6 weken tussen kon zitten maar ik dacht mijn lichaam houd zich wel aan de 29 dagen net als anders maar helaas net nu zit er dan toch 5 wk tussen. wel balen maar nieuwe periode is niewue kans he.
succes en laat je iets weten als je wat meer weet?

groetjes

lady89 03-02 om 19:27

hoi ons meutje,
rond de 13de feb,
als het goed is ,
heb geteld 28dagen ,benbenieuwt,en laat het ook wetenen wat vervelend voor je zeg ,die miskraam ,hopen dat je snel weer in verwachting mag worden,

Ons Meutje 04-02 om 14:27

hey lady 89,

Tja die miskraam heeft er behoorlijk in gehakt wat ik eigenlijk niet had verwacht. Dacht dat ik daar te nuchter in zou zijn maar dat was niet zo. Het gaat nu een beetje op en af met me qua gevoel. ene moment gaat het goed en soms heb ik weer z'n emo bui.

ook ik hoop dat ik snel weer zwanger mag zijn willicht gaat dat verdrietige gevoel dan makelijker een plekje vinden.

nou we wachten in spanning mee voor jou en voor mij gaat de volgende ronde in. ik verwacht rond 15 feb mijn eisprong.  dus gaan we er in de carnavalsweek flink tegen aan

lady89 04-02 om 14:52

veel succesen hopen dat het mag lukken idd,
voor ons,
maar toch nog steeds pijn in me onderbuik,en vanmorgen leek het wel of ik n beetje misselijk was ,maar ja kan je ook willen ,

Ons Meutje 04-02 om 14:56

klopt hoor op den duur denk je dat er dingen zijn die er misschien niet zijn.
spannend hoor!!

Evelien115 05-02 om 21:19

Hoi lady89,

Ik ben eind augustus gestopt met de pil en ik heb oook gehoord dat je dan eerst moet ontpillen, maar ik heb er niks van gevoeld.
Nu denk ik iedere maand dat ik zwanger ben.  Hoewel ik het zwanger-gevoel dze maand aardig weet te onderdrukken. Ik zeg nu tegen mezelf dat ik zit te wachten tot ik ongesteld word.

Mijn menstruatie zou ook ergens rond 13 februari kunnen beginnen. De laatste twee maanden heb ik een cyclus gehad van 30 dagen.

Een hele spannende tijd voor ons allemaal.

Ster85 06-02 om 12:35

Ik verwacht ook vlak na de carnaval mijn ei-sprong!
Het is voor ons ook ons eerste kindje!

Succes allemaal. en hoop het voor jullie allemaal!
En hoop het ook allemaal hier te lezen!

Duimen maar!

Ons Meutje 06-02 om 14:56

Dat worden een heleboel caranavals/ valentijns baby's.
  Ook ik zou mijn eisprong rond 15 febr moeten hebben.
En van dat ontpillen heb ik ook weinig last van gehad. Geen idee zelfs hoe zich dat uit?

Evelien115 07-02 om 09:11

@ Ons Meutje: Ik heb eens opgezocht wat de verschijnselen van ontpillen kunnen zijn. Ik lees veel dat die gelijk kunnen staan aan zwangerschapsverschijnselen.
Mijn moeder zegt dat ze nog nooit van 'ontpillen' heeft gehoord en dat zij van ons alledrie (heb nog 2 zussen, van 33 en 25 jaar) snel zwanger was.
Volgens mij was ik van Malou ook best snel zwanger. Ik 'moest' toen stoppen met de pil omdat we er geen geld meer voor hadden (was een heel fijn huwelijk...NOT!) en toen heb ik er verder niet bij stil gestaan...toen was ik 'opeens' zwanger...

Nu vind ik het toch wel heel spannend worden, hoor. Ik heb in mijn agenda staan dat ik a.s. maandag ongesteld kan worden, maar ik reken maar een uitloop naar woensdag, want dat zit er geloof ik 30 dagen tussen. Maar ik heb één keer een cyclus gehad van 38 dagen...

Ik heb de afgelopen maanden steeds een zwangerschapstest gedaan, maar ik ga me nu inhouden.

Dat gedroom over een kindje is best fijn, maar aan de andere kant moet die ongesteldheid maar gewoon komen, dan weet ik ook weer waar ik aan toe ben.

Ons Meutje 07-02 om 15:46

@ evelien ten eerste moet ik even zeggen dat malou wel erg veel op je lijkt. volgens mij een vrolijke dametje?
ben benieuwd hoe lang je je nu dan in kunt houden om niet te gaan testen.
Ik had in nov in het weekend mijn nod en wilde toen eigenlijk pas het weekend er op pas een test doen. maar op dinsdag hield ik het niet meer en ik had dus nog een test liggen.  ja je raad het al meteen maar gedaan en positief. kon het eigenlijk niet geloven dus de dag er op een nieuwe test gekocht (die eerste was al een aardig eindje oud maar nog niet over de uiterste datum heen) en gedaan en ook die was positief.
snap je gevoel wel hoor over die onzekerheid. Ik had dat na mij  miskraam. ik dacht mijn lichaam doet dat wel gewoon zoals het hoort over 29 dgn kan ik mijn menstruatie weer verwachten. vk had gezegd dat het ook 5 tot 6 wk kon zijn. dus toen die 29 dgn voorbij waren begon de onzekerheid en de hoop  te groeien  wel niet wel niet oh wat werd ik er vervelend van met zelfs een flinke huilbui er bij. Ik wilde wel testen maar ook weer niet had besloten toch tot die 6 wk te wachten en dan te testen maar toen de dag er op was mijn menstruatie een feit. Wel balen dat ik niet toch al weer zwanger was. maar wist wel waar ik aan toe was /ben. Ook fijn te weten da mijn lichaam de cyclus na de miskraam weer gewoon op pakt. Dus nu gaan we er voor.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'niet of wel?' in het Zwanger worden forum