Zwanger of niet?

18 antwoorden en 45400509x bekeken

Kiki (Gast) 06-02 om 12:15

Hallo iedereen,

Ik ben nieuw hier dus is nog een beetje zoeken allemaal
8januari ben ik met de pil gestopt dus paar dagen erna men maandstonden. Normaal moet ik dit weekend men maandstonden opnieuw krijgen. Nu heb ik al sinds vorige week af en toe steken in men onderbuik net zoals wat je voelt als je maandstonden doorkomen. Ook waren eind vorige week tot nu men tepels gevoelig, het doet niet echt pijn maar voelt wel erg gevoelig en "anders" aan als ik ze aanraak. Nu heb ik al een dag of 3/4 een slechte smaak in men mond messchien wel wat metaalachtig... En soms voel ik me ook wel al zwanger. Of dat denk ik toch want dit zou men eerste zwangerschap zijn. Herkent iemand dit? Zou ik idd al zwanger zijn?
Dankuwel in ieder geval

reageer

RJ 06-02 om 12:26

Hoi Kiki, Bij mij is het wel zo begonnen, al ruim van te voren steekjes in mn baarmoeder, toen dacht ik gelijk dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn, want dit voelde ik bij mn menstruaties pas een dag of 2 van te voren en nu al meer dan een week. Ook de gevoelige tepels komen bekend voor, die had ik nooit voor een menstruatie, bij mn vorige zwangerschap wel. Test gedaan en zwanger. Die metaalsmaak had ik niet, nooit gehad ook. Het zou dus maar zo kunnen, ik ken genoeg dames die direct na het stoppen met de pil zwanger waren. Dus het zou zo maar kunnen, alleen een test geeft bevestiging, dus ik zou zeggen, waag eens een test. Ik heb de eerste positieve test gehad met een vroege test, kan 4 dagen voor je nod, voor als je niet kan wachten  en anders van het weekend, mocht je nog geen menstruatie hebben. Heel veel succes!

Kiki (Gast) 06-02 om 12:44

Hallo RJ

Spannend te horen dat het wel mogelijk is zo vroeg zwanger te kunnen worden. Maar zou het niet kunnen dat ik zowiezo men maandstonden krijg omdat ik nog niet lang zwanger zou zijn? Owja ook merk ik soms dat ik af en toe een evenwichtverlies heb, maar wel heel lichtjes hoor. Wat ik ook niet meer weet is of ik regelmatig was of niet hehe het is toch allemaal zo spannend he owja ik zou ook een jonge mama zijn. Word in mei pas 22 owja en wanneer zou ik dan al kunnen testen. Normaal gezien stop ik de dinsdag altijd met de pil en de zaterdag of zondag men maandstonden...

Poesh 06-02 om 13:01

Het kan zijn dat je zwanger bent, het kan ook zijn dat het ontpillingsverschijnselen zijn (deze lijken jammer genoeg heel goed op vroege zwangerschapstekens).
Als je net gestopt bent kun je niet met zekerheid zeggen dat je dit weekend je regels moet krijgen, je cyclus kan nu eenmaal enorm variëren, een 'normale' cyclus valt tussen de 28 en 35 dagen. Maar net na de pil is 40 dagen ook geen uitzonderding!
Natuurlijk, niets houdt je tegen om te testen, mocht ik jou zijn zou ik wachten tot dit weekend. 
Normaal krijg je je regels niet meer eens je zwanger bent, pril zwanger of niet maakt niet uit. Er zijn natuurlijk uitzonderingen die de eerste 3 maanden wel nog ongesteld werden.

Maar voor de rest duim ik met je mee dat je gewoon zwanger blijkt te zijn! Want dat willen we allemaal  
Wij beginnen er volgende maand aan en ik ben jouw leeftijd, nu nog 21 rond de zomer 22. Dus we zijn niet alleen die 'jong' zwanger willen worden

Anoniem (Gast) 06-02 om 13:29

" Het kan zijn dat je zwanger bent, het kan ook zijn dat het ontpillingsverschijnselen zijn (deze lijken jammer genoeg heel goed op vroege zwangerschapstekens).
Als je net gestopt bent kun je niet met zekerheid zeggen dat je dit weekend je regels moet krijgen, je cyclus kan nu eenmaal enorm variëren, een 'normale' cyclus valt tussen de 28 en 35 dagen. Maar net na de pil is 40 dagen ook geen uitzonderding!
Natuurlijk, niets houdt je tegen om te testen, mocht ik jou zijn zou ik wachten tot dit weekend. 
Normaal krijg je je regels niet meer eens je zwanger bent, pril zwanger of niet maakt niet uit. Er zijn natuurlijk uitzonderingen die de eerste 3 maanden wel nog ongesteld werden.

Maar voor de rest duim ik met je mee dat je gewoon zwanger blijkt te zijn! Want dat willen we allemaal  
Wij beginnen er volgende maand aan en ik ben jouw leeftijd, nu nog 21 rond de zomer 22. Dus we zijn niet alleen die 'jong' zwanger willen worden "
poesh


Leuk dat ik niet de enige jonge mama zal zijn de enige die bij ons niet content zal zijn is men mama haha zij zal vinden dat ik nog niet lang genoeg samen ben en eerst moet sparen en blabla terwijl ze zelf maar 20 was ik en men vriend zijn al een jaar samen. En volgend mij tot onze laaste dagen dusja. Ik vind dat als je daar rekening mee moet houden dat je er nooit aan moet beginnen. Ik kan zowel volgende maand als binnen 10 jaar of nooit uit elkaar gaan. En hij word er ook niet jonger op hij is 30. Maar soms met een geest van 18 hij is echt men ware hehe. Pfff ik hoop dat het al "prijs" is

Ster85 06-02 om 13:40

Ik zal voor je duimen! Ik zelf ben 27 en mijn vriend 33!
En ik het lijkt mij ook hoe ouder de mannen worden, dat de kwaliteit van de zaadjes afnemen.
Succes!!

RJ 06-02 om 13:49

Spannend Kiki, het kan beide kanten op. Maar dat weet je pas na een positieve test, of anders een menstruatie. Ik heb zelf geen pil geslikt, maar hoor naast de verhalen over mensen die gelijk zwanger zijn ook verhalen van mensen die na een lange tijd pas voor de eerste keer hun menstruatie krijgen en die ook allerlei kwaaltjes hebben die op die van een zwangerschap lijken.  
Mijn man is 35, ik ben zelf 27. Ik was bij beide zwangerschappen gelijk de eerste keer zwanger. Dus ook een wat "oudere" man kan prima zaad hebben , om het zo maar even te zeggen. Succes!

Kiki (Gast) 06-02 om 14:08

Neen men vriend is er volledig van overtuigd dat zijn "zaad" nog steeds super qualitatief is nuja da zijn mannen en hun ego zeker
Hij heeft wel al een zoontje van 3 dat was een ongelukje als hij en zijn ex uit elkaar gingen is ze te weten gekomen dat ze zwanger was. Een schat van een jongetje. En hij ziet dat volledig zitten een broertje of zusje. Al wil hij toch liever een zusje

Ster85 06-02 om 14:16

Die van mij zegt zelf ook "superzaad" te hebben!
Wat spannend allemaal, vind het ook wel leuk om te horen dat er meerdere bezig zijn om zwanger te worden.

Kiki (Gast) 06-02 om 14:30

Ja he
Hopelijk wordt 2013 ons jaar zoals men vriend zei.
Dat zou al helemaal leuk zijn hehe.
Pff dat is me toch wat hoor dat zwanger proberen worden en ik ben nog niet eens goed en wel bezig

lady89 06-02 om 15:47

@kiki
ik ben  14jan gestopt met de pil.en gewoon ongesteld geworden,
maar nu de eerste echt ongesteltheid is afwachten,idd ,
ik heb ook sinds n week last van opgezwollen buiken en onder in de buik.doet echt zeer,en nu veel afscheiding van onder ,(sorry)
en smorgens lijkt het wel of ik misslijk word ,moest echt iets eten,
vind ook spannend ,of het van ontpillen komt of zwanger,
allemaal spannend zeg,
gr

Kiki (Gast) 06-02 om 19:06

Hey lady89

Bedankt voor de reactie allesinds. Van dat afscheiding heb je gelijk. Heb ik ook. Doe nu zelfd iedere dag inlegkruisje in... Ik vind het zemfs wat rieken wat normaal zogezegd niet is (sorry hiervoor) maar men vriend vind zegt dat hij niks ruikt als ik naast hem zit. Ik ben niet echt bezig met tellen en uitrekenen enzo hoor, zelfs niet met extra veel te "klussen" maar soms denk ik dan mss stel ik me aan en beeld ik het me in omdat ik het zo graag wil en dat het nu pas opvalt als ik eens een steekje heb ofzo... Rare dingen allemaal

Poesh 06-02 om 19:26

meer afscheiding kan verschillende oorzaken hebben, maar kan perfect met een zwangerschap te maken hebben.
Jullie maken het wel spannend zo eh!

Kiki (Gast) 06-02 om 20:13

Poesh, is idd allemaal spannend hehe. Nuja klaak mezelf beetje wijs dat het nog niet zo is dan is de teleurstelling niet zo zwaar denk ik hehe

lady89 06-02 om 20:41

kiki.
precies zo denk ik er ook over ,
spannend ,gewoon afwachten,ben ook bang voor de teleurstelling,

LeehhMikey 08-02 om 18:50

hallo kiki,

klink bekend! ik had dit ook aan het begin van mijn zwangerschap, al wist ik niet meteen dat ik zwanger was!
ik had 1 dag helderrood bloedverlies waardoor ik zwangerschap uitsteld, wel had ik gevoelige borsten en tepels, een apparte smaak in mijn mond, veel moe en ik begon al misselijk te worden..
ik slikte geen pil gedurende een lange tijd, maar vanwege onderzoeken moest ik wel een week de pil slikken en na het stoppen van de pil ben ik zwanger geraakt..
ik zat zo een beetje te lezen aan het begin van dit forum over de leeftijd..
ik ben ook pas 21, ik ben 6 dagen na mijn 22 ste verjaardag uitgerekend, alleen het word 8 dagen voor mijn verjaardag gehaald dus dan ben ik nog 21, veel meiden die ik ken waren 18, 19 en 20 toen ze moesten bevallen dus er zijn veel jonge mama's..
de afscheiding zou met de zwangerschap te maken hebben en volgens mijn gynaecoloog kun je beter vaker je slipje verschonen dan inlegkruisjes gebruiken want dat geeft een broei effect. waardoor het erger kan worden..
ook zou de afscheiding een candida infectie kunnen zijn ( vaginale schimmelinfectie ) dat komt bij vrouwen voor en tijdens de zwangerschap nog vaker

maar nog even wachten op je menstruatie en anders toch een testje doen dan weet je het zeker! xxx

Kiki (Gast) 12-02 om 10:54

Ik moest normaal zondag men maandstonden krijgen. Nu omdat het carnaval is heb ik zondagmorgen getest om te weten of ik eentje mocht meedrinken of niet. Deze test was negatief. Nu heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen maandstonden en hen ik sinds gisterenavond srevies spierpijn in men onderbuik. Dus als ik nies, lach, geeuw dan voel ik het... Ook ruik in alles super sterk. Om maar een vb te geven ik heb een pupje in huis en gisteren lag ik in de zetel en ik rook dat ze geplast had zo een meter of 7 achter me... Echt raar allemaal

Poesh 12-02 om 13:01

@kiki: beter ruiken kan een teken van zwangerschap zijn.. Mocht ik jou zijn zou ik morgen gewoon nog eens een testje doen. Het kan altijd zijn dat er nog niet voldoende in je urine zat.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum