Meer of minder afscheiding (witte vloed)

3 antwoorden en 45422989x bekeken

Evelien115 14-02 om 14:38

Hoi mama's-in-spé!

Ik heb vraag, hij is misschien een beetje persoonlijk maar ik hoop dat iemand mij toch kan helpen.

Ik had altijd wel last van afscheiding. Nu had rond 11 februari mijn menstruatie weer moeten beginnen, maar dat is dus niet gebeurd.
Ik durf nog niet te denken dat ik zwanger ben, maar elke dag dat ik overtijd ben groeit die hoop. We zijn nu 4 maanden bezig met klussen, dus dat zou echt heel gaaf zijn!

Nu is mij opgevallen dat ik nu ook -zo goed als- geen afscheiding meer heb.
Zou dat een verschijnsel van een zwagerschap kunnen zijn?

Ik heb al een dochtertje van 5, maar zij was een verrassing, dus ik ben nooit zo erg met het begin van zwanger-zijn bezig geweest.

Graag hoor ik jullie reacties!

reageer

Ster 14-02 om 22:09

sorry ik zou het echt niet weten. wel lees ik overal de vraag maar dan hebben ze last van meer afscheiding en niet minder. misschien komt er nog iemand langs die het antwoord weet, ik ben nu ook wel erg benieuwt.

lady89 15-02 om 08:29

hoi ik ben ook 3 dagen overtijd.maar ik heb wel witte afscheiding.
heb je ook last van je buik?bij iedereen is het natuurlijk anders he!heb vanmorgen een test gedaan,maar die was ongeldig,denk iets verkeerd gedaan!maar nu heb ik ook menstruatie pijn,hoop niet dat het toch komt opzetten,hah'
als ik jou was zou ik gewoon een test doen!weet je het zeker

Esraa 15-02 om 13:52

Hoi Evelien, is allemaal spannend he maar bij iedereen kan het toch anders zijn misschien is het voor jou wel een verschijnsel maar bij mij was dat niet zo ik had juist veel afscheiding in ene en moest zo vaak plassen dat ik er gek van werd  

Greetz

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meer of minder afscheiding (witte vloed)' in het Zwanger worden forum