Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)

1132 antwoorden en 45353645x bekeken

Fims 29-04 om 10:07

Haaai!

Mijn nod is 12 mei!

Ik slik alleen zwangerschapsvitamines van de kruidvat, die hebben soms aanbiedingen 2 voor de prijs van 1, zit al foliumzuur in ook.

reageer

libelle 29-04 om 10:42

Ohja en Sophia als je dit leest, ik zet je wel bij het lijstje alleen weten we dat je de volgende ronde even niet volledig meedoet vanwege je vakantie meid

Hoe oud ben je en welke ronde en nod?

Thanks Fims

Dreamer 29-04 om 10:52

Libelle, ik dacht dat ik mijn nod nog niet had gemeld, vandaar!

Ik dacht dat je foliumzuur juist een (maand?) voor je zwangerschap moet slikken, dan werkt het optimaal. Op mijn potje van kruidvat staat: te beginnen 4 weken voor de bevruchting tot 8 weken daarna.

Poesh 29-04 om 12:45

Foliumzuur is nu niet zo duur.. Doosje van 90 of 84 tabl heb je toch al vlug rond de 7 euro dacht ik.. Dus valt goed mee.
En inderdaad het werkt het best als je het al 1 maand voordien geslikt hebt.. Dit omdat de concentratie in je bloed dan het beste is voor open ruggetje te voorkomen..
Maar goed, ik zal dan nog eens nadenken wat ik hierna slik

manuela93 29-04 om 12:56

Ik heb foliumzuur bij de etos gehaald eigen merk en dat waren 150 tabletten voor 3 euro. Das pas goedkoop! Zeker een aanrader! x

Poesh 29-04 om 13:04

Haha Emmy, dat is inderdaad veel goedkoper
Hoe heb jij jouw NOD nu gerekend? Op je cyclus van nu of...?

manuela93 29-04 om 13:11

Ja goedkoop he!
Ja op mijn cyclus van laatst die was toen 38/39 en het is het beste om van je langste laatste cyclus uit te gaan daarom verwacht ik nu weer een cyclus van ongeveer 38/39.
X

Light22 29-04 om 13:43

Hey meide, ik hou een beetje afstand van het forum om er niet zo op te focussen. Maar ik lees jullie berichtjes wel mee!
Heb ondertussen gehoord dat mijn nichtje ook zwanger is, dus ben erg blij voor haar. Mijn andere zwangere nichtje (bevalt over ongeveer 7weken) vertelde ook al tegen me dat ze wist dat ik en mijn vriend bezig waren, moeder instinkt zei ze haha.

Voor de rest heb ik op de 23e mijn ongesteldheid gehad in totaal 3 dagen
dus volgende week weer lekker klussen haha.

Ik antwoord snel even uitgebreid op jullie

Blacksunday (Gast) 30-04 om 09:37

Hier gister toch ongesteld geworden. Weer keurig op de 29e dag. Wel alleen maar donkerbruin bloed, maar ongesteld is ongesteld. Dus ik heb heerlijk een paar jillzjes gehad gister
Iedereen uit NL hier een fijne koninginnedag! En de rest natuurlijk ook een fijne dag

Ow, vanaf morgen gaan we naar het mei-topic dus? Althans, ik hoop dat ik mee mag?

libelle 30-04 om 09:42

Tuurlijk hoor jij daar net zo bij als alle andere

Ik ga morgen voor mij, vanavond voor jullie de nieuwe mei topic beginnen en dan zal ik hier een link plaatsen zodat iedereen weet daar verder te gaan.

Blacksunday is jouw volgende nod dan op 28 mei? Dan zet ik dat bij het lijstje

Blacksunday (Gast) 30-04 om 09:45

Jup, 28 mei is mijn nod, ronde 3

libelle 30-04 om 09:48

Dan lopen we helemaal gelijk meid...ik ook 28mei ronde drie (alleen zijn mijn cyclussen langer)

Poesh 30-04 om 13:12

Ok, ik vind de mei link dan wel
Moet even iets van mij afschrijven... Loop al heel de dag terug zo moe, wil niks zeggen had dit vorige ronde ook.. Maar ik heb ook veel witverlies, nog meer dan vorige ronde met echt grote hoeveelheden zo om de 2 dagen.. Dat ik echt naar het toilet ga om mijn onderbroek te kuizen.. Inlegkruisjes gebruik ik niet vlug omdat ik gevoelig ben voor schimmelinfecties, maar op deze manier is het ook niet meer plezant.. En een ander onderbroek meenemen naar mijn werk zie ik nu ook niet rap gebeuren Ik denk 23 april mijn ei gehad te hebben (spotting). Dus lijkt het mij onmogelijk om nu al iets te voelen of merken, toch? Of nog steeds ontpillen, het zal dat wel zijn waarschijnlijk...

* 30-04 om 14:03

@Poesh,

Misschien toch maar even testen klinkt als zwangerrrrrrrrrrr
Laat je het even weten lees wel met jullie mee.

Liefs Ju

Poesh 30-04 om 19:48

MavanMi, bedankt voor je reactie
Ik probeer niet te hopen, maar met die moeheid en ook lichte rug klachten, en soms steekjes (altijd links terug) in mijn onderbuik zou een vrouw voor minder beginnen hopen .
Maar, voor alle duidelijkheid, ik wacht nog met testen hopelijk houd mijn lichaam me niet voor de gek, concentreer me zoveel mogelijk op andere dingen, maar die vermoeidheid en steken en lage rugpijn neemt toch vaak de bovenhand.. We zien wel Nog wat geduld.

* 01-05 om 11:50

@Poesh,

Okay dan even afwachten dan maar he..
Ik ben benieuwd vind het zoo leuk voor je als je zwanger bent.
Het is zoo speciaal..

Liefs mavanmi

ps geduld is een schone zaak :-)

Belly*dancer 01-05 om 10:42

Hey meiden,

Ik ben terug van weggeweest.
Ik had eventjes het gevoel dat het hier allemaal teveel werd, maar heb er duidelijk wel nood aan .

Mijn nod is 3 mei (denk ik) en ondertussen ronde 7. Door mijn onregelmatige cyclus is dit niet altijd gemakkelijk te bepalen. Ik heb nu al ongeveer 10 dagen dat mijn borsten pijn doen en ik heb dit sinds mijn pilstop nog nooit eerder gehad. Ik kan niet op mijn buik slapen omdat het dan zo oncomfortabel is. Ik wacht tot vrijdag, maar durf niet te testen. Ik ben bang om weer teleurgesteld te worden.

Libelle, je kan best je foliumzuur wel continu innemen, ook al wordt het dan een beetje duur. Je moet voldoende foliumzuur hebbe opgestapeld als je zwanger wordt en door dit maar af en toe te nemen is dat niet voldoende denk ik .

Grtjs

libelle 25-05 om 21:37

Ik ben de eerst volgende...maar het zal vandaag morgen of de dag daarna wel komen....als het er woensdag niet is ga ik testen want ik heb wel veel kwaaltjes!
Maar waarachijnlijk gewoon nog ontpillen...ik laat het jullie weten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum