Misschien stom.. maar weet iemand hier raad mee?

8 antwoorden en 45152000x bekeken

Evelien115 04-04 om 13:40

Hoi Light22,

Wat jij hebt gehad, heb ik afgelopen maand gehad.

Ik begon opeens een week te vroeg met bloeden -ook maar 2 dagen- en het was heel weinig en licht bloed.
Toen dacht ik dus ook meteen dat dat een innestelingsbloeding had, dus mijn vriend en ik werden al voorzichtig blij. Maar een paar dagen later bloedde ik weer een beetje en weer maar twee dagen, toen begon ik te twijfelen, want je kan niet twee keer een innestelingsbloeding krijgen (behalve als je zwanger raakt van een tweeling, las ik op Google.)

En ja hoor: weer een paar dagen later zette mijn menstruatie door. Dat donkerbruine is oud bloed en dat komt er ook vaak uit als je ongesteld moet worden.

Hoe is het nu inmiddels? Heeft je menstruatie doorgezet?

reageer

Light22 04-04 om 13:50

Hey Evelien115,
Ja ik dacht echt aan een innesteling.. het leek totaal niet op een menstruatie. Bij mij heeft het nog steeds niet doorgezet na precies een week morgen. En had je ook bepaalde klachten? ik heb nog steeds wat klachten, en af en toe nu een opgeblazen gevoel in me onderbuik met plofjes erin (snap je wat ik bedoel?)
maar ik weet niet wanneer ik dan zou kunnen teste dus ik wacht gewoon tot me NOD dat is 24 Maart pas ongeveer dus ben benieuwd of dan me menstruatie komt opdagen of dat er een positieve test uit komt vallen.
Fijn dat je dit ook herkend! ik snap er niks van haha maar ik hoop voor jullie ook in iedergeval snel een positieve test

Light22 04-04 om 14:06

en met 'snap er niks van' bedoel ik onze rare situatie hiermee. wat jij verteld snap ik wel hoor haha ik was wat onduidelijk zie ik nu..

sanjo 04-04 om 14:21

Je bedoeld zeker 24 april je nod. In denk dat je gewoon ongesteld was of dat je een vroege eisprong hebt. Als je een regelmatige cyclus van 28 dagen hebt dan heb je rond dag 14 een eisprong. En innesteling is dan ongeveer een week later. Je kan eigenlijk pas echt zien hoe je cyclus inelkaar steekt na een paar maanden. Er zij. Verschillende sites en volgens mij ook deze waar je je cyclus op kunt berekenen.

sanjo 04-04 om 14:23

Oja ik heb ook wel eens van die rare ongi meegemaakt. En soms maar 2 dagen bruin. En beetje rood.

Light22 04-04 om 14:45

Ja ik bedoelde idd 24 April.
Dank je wel voor de uitleg!

sanjo 04-04 om 15:52

Ik hoop dat je er wat aan hebt. En graag gedaan. Probeer echt eens te kijken naar zo'n cyclus calculator. En ook b.v. opschrijven waneer je ongi is geweest.
Je eerste dag van je cyclus is de eerste dag waneer je ongi bent.

Evelien115 04-04 om 16:42

Ik herken idd wel wat van je klachten. Moe, hoofdpijn.
Maar bij mij is het steeds zo (en misschien bij nog meer vrouwen): als ik het idee heb dat ik weleens zwanger zou kunnen zijn -elke maand- voel ik ook gelijk vanalles wat ook bij een zwangerschap hoort.

Maar je lichaam kan je goed voor de gek houden...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Misschien stom.. maar weet iemand hier raad mee?' in het Zwanger worden forum