Zwanger worden

3 antwoorden en 45112988x bekeken

Dana (Gast) 11-04 om 22:21

Hey, ik en mijn vriend willen in verwachting geraken. Maar mijn vriend zijn sperma drupt altijd uit mijn vagina, zo goed als alles komt er terug uit, hoe kunnen we dit voorkomen en toch zwanger geraken ?

reageer

Esraa 12-04 om 00:31

hoi dana, optie is beetje raar maar een kussen onder je billen zetten en 10 min ff je benen in de lucht hangen blijft het er tenminste in en loopt het makkelijker door  xx

Dana (Gast) 12-04 om 00:36

Hey, ja heb ik al gedaan, mijn benen in de lucht. Maar eens ik recht sta. Drupt er nog uit. Alleen waren het wel geen 10min.

Poesh 12-04 om 08:10

Ik denk niet dat alles er terug uit zal komen.. Er zal altijd wel nog iets achter blijven, de snelle zwemmers en die heb je juist nodig
Bij mij loopt er ook altijd terug iets uit, maar maak me daar geen zorgen in..
Als ik mijn regels heb wordt er niet geklust, vind dit gewoon niet prettig, natuurlijk heeft mijn man dan soms wel zin, en dan trek ik hem even af.. Als je dan ziet hoeveel sperma eruit komt en ik vergelijk het met hetgeen anders uit mij loopt ben ik er zeker van dat niet alles uit mij loopt natuurlijk verschilt de hoeveelheid soms wel eens en is een beetje moeilijk om te vergelijken maar ik zou mij er geen zorgen over maken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwanger worden forum