Wie herkend dit?!

6 antwoorden en 45022925x bekeken

liindsay 27-04 om 18:03

Hallo,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen..
Het is nog vroeg maar ik was benieuwd of iemand het volgende herkend:

Wij zijn sinds maart( dus nog kort) gestopt met de pil, vorige maand had ik netjes een cyclus van 28 degenen voelde ik 3a4 dagen van te voren mijn menstruatie aankomen.
Nu heb ik 3x een ovulatie test gedaan en wel op 17,18 april positief en 19 april negatief. Wij hebben die week goed geklust en nu sinds 23 april kreeg ik last van wat lichte steken aan de rechterkant tussen buik en heup zeg maar wat af en toe uitstraalt richting mijn lies, dit heeft tot en met vandaag aangehouden alleen voel ik het zo nu en dan ook aan de linkerkant...ook had ik gister en vandaag in een keer z'n vreemd zenuwachtig gevoel net of er vlindertjes in m'n buik zaten.
Nu heb ik 2 mei pas mijn nod maar ja dit is allemaal nieuw voor mij en het voelt zoveel anders dan de vorige maand...herkend iemand dit zo ja wat was het bij jou? Ik hoop dat iemand reacties heeft....probeer er zo min mogelijk over na te denken maar zo neen halve week voor je nod is het toch wel spannend..!!!!

Groetjes lindsay

reageer

kruimel 27-04 om 18:54

Klinkt al zwanger zyn maar een test is natuurlyk het enige wat het kan bevestigen. Dus nog ff geduld hebben!
Let wel op: ik heb deze symptomen byna elke maand, puur en alleen omdat ik ze graag wíl voelen. Zodra ik dan een negatieve test heb is het ook meteen weer over..
Ik hoop natuurlyk voor je dat je zwanger bent! Spannend hoor! Laat je ff weten wat je getest hebt? Ben nu wel nieuwsgierig!
Xkruimel

liindsay 27-04 om 19:56

Hey,

Lief dat je reageert, ik moet nog afwachten tot 2 mei misschien nog sowieso een dag langer aangezien mijn vriend bij defensie zit en dan die week weg is ik hoop het ook, de Hele maand denk ik er niet of heel weinig over na maar zodra ik dichtbij m'n nod kom des te spannender het is... Ik laat je iets weten!
Jij ook succes, mogen we beide snel verrast worden!

liindsay 01-05 om 14:45

Hè,

Het wachten hoefde niet meer heb gister m'n menstruatie gekregen dus nieuwe ronde nieuwe kansen! Toch bedankt voor je reactie! Gr

kruimel 01-05 om 15:29

Aah wat jammer, niet leuk!
Maar indd nieuwe ronde, nieuwe kansen..
Dat het maar snel raak mag zyn voor ons allebei. Elke ronde wachten is er een te veel.
Succes x

liindsay 01-05 om 18:22

Ja idd maar voor mij word dit sowieso pas over 2 maanden mijn vriend zit bij defensie en is toevallig aankomende vruchtbare periode en de volgende vruchtbare periode weg met het werk op oefening dus haha juli weer beter aan de slag! Jij ook succes! X

kruimel 02-05 om 20:00

Ai dat is minder..
Dan maar hopen dat die 2 maanden wachten niet voor niets zyn en dat het dan maar in juli meteen raak is. X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie herkend dit?!' in het Zwanger worden forum