op vakantie met zwangerschapskwalen?

3 antwoorden en 44991390x bekeken

- (Gast) 03-05 om 20:02

Hallo allemaal,
Eind mei gaan wij op vakantie naar Italië. Mijn partner en ik willen graag een 2e kindje. Als alles meezit zou ik op vakantie dus al zwanger zijn. Zit nu alleen erg te twijfelen of we beter niet kunnen wachten tot na de vakantie i.v.m. misselijkheid/extreme moeheid. Want als we op vakantie zijn, zit ik in de 6/7 week van mijn zwangerschap.  
Is er in de 6e en 7e week grote kans op misselijkheid en moeheid? Bij m'n eerste zwangerschap was ik wel aan het begin misselijk en doodop. Weet alleen niet meer wanneer dat begon. Graag jullie advies!

reageer

samantha20 03-05 om 20:52

Hoi hoi,

Ik zat er ook over na te denken wij gaan in augustus naar loret de mar en als je dan zwanger bent is het niet fijn denk ik. Toch heb ik de keuze gemaakt om deze maand te stoppen want het kan ook even duren voordat je zwanger bent. En daarom ben ik nu gestopt want reken er niet op dat ik 123 zwanger zal zijn en als het wel zo is ja dan maar misselijk op vakantie hahha

Groetjes

kruimel 04-05 om 19:47

Net wat Samantha20 zegt, ik zou er ook niet van uit gaan dat je zomaar zwanger bent.
Na 7 maanden proberen zou ik er alles voor over hebben op op vakantie (eind juni) zwanger te zyn. Al zou ik 3 weken kotsend in spanje zitten, graag zelfs!!
Als je iets zo graag wil zou ik me door niks tegen laten houden en al helemaal niet door een vakantie..

M 04-05 om 21:30

Ben het met beide dames eens omtrent de misselijkheid e.d. Ben zelf vorig jaar op vakantie geweest met de achtste week zwangerschap. Naar turkije. Eens maar nooit weer zo ver weg tijdens een zwangerschap. Kreeg complicaties en dan moet je comminiceren in het engels tegen een talk want de arts kent zelf geen engels. Je bent dan emotioneel en je kunt de medische dingen het beste verwoorden in je moedertaal. Was de derde dag van de vakantie we zaten er twee weken. Hele vakantie was medisch gezien een horror en dat beinvloede de rest van de vakantie. Als je al hebt geboekt en je kan het geduld opbrengen zou ik wachten tot na de vakantie... hopelijk heb je wat aan mijn antwoord.

Groetjes mamavan2

Je kunt reageren op dit onderwerp 'op vakantie met zwangerschapskwalen?' in het Zwanger worden forum