geen afscheiding meer.

3 antwoorden en 44800830x bekeken

samantha20 28-05 om 09:50

Hoi damens,

Ik heb even een vraagje sinds een paar dagen heb ik geen afscheiding meer. Voordat ik gestopt was met de pil had ik dat wel elke dag soms vond ik dat we eens vies. Ik had gelezen op internet dat je dan geen of nog niet je eisprong hebt gehad heeft hier iemand ervaring mee


Liefs

reageer

Babbel (Gast) 28-05 om 14:35

Hoi Samantha,

Ik merk dat mijn afscheiding inderdaad ook anders is geworden nadat ik gestopt ben met de pil. De dagen tussen mijn ongesteldheid en mijn eisprong wordt mijn afscheiding steeds meer en na mijn eisprong wordt het weer minder. Dit herhaalt zich gedurende de volgende cyclus. Echter merkte ik bij mijn laatste cyclus dat mijn afscheiding toenam naarmate mijn NOD dichterbij kwam en ook echt veel was. Toch gewoon ongesteld geworden en nu ga ik weer naar mijn eisprong toe en merk ik dat de afscheiding is gebleven.
Voor zover ik heb gelezen en wat me ook zelf opvalt wordt mijn afscheiding dus juist minder na mijn eisprong, dus in de periode tussen mijn eisprong en de NOD en niet ervoor.
Je kunt eens (als je dat nog niet hebt gedaan) proberen te googlen op Cervixslijm. Hier kun je veel informatie vinden over je vruchtbare dagen (eisprong) en je afscheiding.

Anita (Gast) 19-02 om 22:17

Voor Nod geen afscheiding 
Wel het idee opnieuw zwanger te zijn na een miskraam alleen erg onzeker nog ivm geen afscheiding geen kwaaltjes etc 
Dames wat denken jullie ??? 
Zwangerschap gaande of toch ong 
Kan pas maandag testen 

Anoniem (Gast) 20-02 om 10:15

Heb helaas geen glazen bol Anita.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'geen afscheiding meer. ' in het Zwanger worden forum