Menstruatie of innestelingsbloed??

3 antwoorden en 44656294x bekeken

kelly 19-06 om 15:56

Hoi Marieke! Ik verlies nu al sinds 12 dagen met vlagen bloed en bruine afscheiding door elkaar.... Ik ben sinds december 2012 gestopt met de pil, in mei nog niet ongesteld en naar de dokt. geweest. Had te trage schildklier en mbv medicatie werkt hij nu weer. De dag nadat ik hoorde dat hij weer werkte werd ik ongesteld ( dacht ik ) dat is nu 12 dgn geleden en ik verlies nu nog met vlagen bloed en bruine afscheiding. Heb voor de zekerheid gisteren en vandaag een test gedaan want las dat sommige vrouwen bloed verliezen tijdens het begin van de zwangerschap... Ik had ook een lichte streep.... Ik ben ook erg verward want ik lees overal dat als je niet zwanger bent er GEEN streep te zien mag zijn.. Morgen ga ik een clear blue digital halen en gebruiken! Daar staat gewoon wel of niet zwanger op.... Ik vind het ook heel verwarrend hoor! Ik wacht met spanning af voor morgen! Heb je een foto van je test gemaakt? Mijn foto staat in mijn bibliotheek.daar kom je door op mijn naam te klikken.. Kan je misschien bekijken en vergelijken met de jouwe?

reageer

marieke (Gast) 19-06 om 19:51

Bruin bloed kan ook innestelbloed zijn. Heel verwarrend inderdaad, ik had net zo'n lichte streep als jou.

Vandaag al de hele dag kramp/buikpijn en bloedverlies. Denk dat het een vroege miskraam is, buikkramp en bloedverlies lijkt mij niet goed. Maar nog kleine hoop.. afwachten!

kelly 19-06 om 20:12

Hmmmmm ik duim voor je! Ik voel al een aantal dagen hetzelfde als jou ook met bloedverlies maar had vandaag alsnog een licht streepje... Pffff killing hè!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie of innestelingsbloed??' in het Zwanger worden forum