Blijft het sperma wel

7 antwoorden en 44484462x bekeken

Anoniem (Gast) 26-06 om 21:49

Hallo dames,

Ik lees al een ruime tijd mee en ik zit eigenlijk met een vraag en zou graag willen weten of hier meerderen 'last' van hebben en het normaal is.. Elke keer als mijn vriend en ik gemeenschap hebben gehad heb ik het idee of al het sperma en weer uit gaat. ook de dag erna heb ik het  gevoel dat er het er langzaam uitloopt..
Kan iemand zich hier in vinden?

reageer

Anoniem (Gast) 27-06 om 08:33

Hoi anoniempje,

Heb ik ook hoor, en volgens mij is dat heel normaal.
Tijdens een zaadlozing komen er zo veel zaadjes uit, dat ze lang niet allemaal de weg naar 'boven' vinden. Is ook volgens mij helemaal niets om je druk om te maken. Het gaat immers maar om één sterk zaadje die de weg moet afleggen en ondanks dat er veel uitloopt zullen er ook nog genoeg zaadjes overleven binnen in je.
Wat je in ieder geval wel kunt doen om te zorgen dat er genoeg zaadjes de weg kunnen afleggen is om na de sex 15 minuutjes te blijven liggen. Het liefst met je knieeen opgetrokken of met een kussen onder je kont, zodat de zaadjes gestimuleerd worden de goede weg af te leggen. Maar ook dan zal er nog genoeg sperma uitlopen, maar dat is echt niet erg.
Succes!

Anoniem (Gast) 27-06 om 14:27

Dank je wel voor je reactie. Ik had al wat mijn twijfels maar deze bevestiging lucht toch wel op!

tally 27-06 om 18:55

hey ik heb dat ook zelfs zo veel dat we er vaak een handdoek moeten bijleggen ik dacht ook dat je dan nie zwanger zou geraken maar dat is wel ben nu 30 weken bij mij loopt er dus echt veel uit lijkt net of hij er niks in gedaan heeft maar nu we zwanger zijn weet ik het well

samantha20 29-06 om 18:31

Hoi ,

Ja ik heb daar ook last van erg vervelend vind ik dat ik heb dat zelfs ook nog als ik even ben blijven
En vind het handig dat ik dit nu gelezen had want ik zat met precies de vraag

Groetjes

Anoniem (Gast) 04-07 om 16:13

Dit stelt mij wel gerust, zat al een tijdje hiermee en dacht ik vraag het maar gewoon! Klussen we vrolijk door! Succes iedereen!

Anoniem (Gast) 20-07 om 15:40

Het hoort er blijkbaar bij. Ben zwanger!. Misschien hierbij nog een geruststelling van mijn kant. Succes dames hoop voor iedereen met een kinderwens snel een postieve test in handen heeft.

* 20-07 om 21:00

@Anoniem,

Gefeliciteerd en genieten nu van de zwangerschap

Groetjes Ju of wel MavanMi

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Blijft het sperma wel ' in het Zwanger worden forum