wie weet wat dit inhoud

3 antwoorden en 44492368x bekeken

mama'tje (Gast) 27-07 om 18:47

Hallo...wie kan mij helpen bij mij vraag. Ik heb sinds april mijn spiraal verwijderd en elke maand ben ik gewoon netjes ongesteld geworden . Alleen nu moest ik afgelopen maand de 20ste mij ongi krijgen en deze kreeg ik nu op 16 juli. Ik was hevig ongesteld met veel stolsels . Ik heb dit 2 dagen heel hevig gehad daarna eigenlijk niet meer ongestels toen was het meer bruinachtig. Nu een week na de eerste dag van mijn menstruatie had ik eerst een dag met licht bruine afscheiding en een dag later met afvegen na het plassen een dikke slijm prop die helden tot beetje licht geel van kleur is. Weet iemand of dit normaal is zo snel na de menstruatie ? Ik heb wel vaker slijm bij afvegen maar dan pas rond eisprong. Dat lijkt me nu wel erg vroeg ! Wie herkent dit ?

reageer

hartje 27-07 om 19:42

Lijkt de hevige menstruatie niet op een miskraam?

shona (Gast) 29-07 om 10:39

Hoi ik ben nieuw hier...ik ben 29 jaar en al sinds 2 maanden gebruik ik de pil niet meer vorig maand heb ik op tijd mijn menstruatie gehad 24 juni...en deze maand ben ik al vijf dagen overtijd...heb een test gedaan net maar die bleek negatief te zijn...ik moet wel vaker plassen en dan heb ook echt volle blaas...ik heb witte uitrekbaar slijm afschijding en me borsten voelen zwaar en pijnlijk aan...kan er door niet slapen...ook heb meer trek in eten...en dan als gegeten heb dan wordt misselijk...als ik niet zw ben dan wat is dit kan iemand me vertellen...ik ben niet aan het stressen erover...vandaag getest bleek negatief zo had vraagje aan jullie

groetjes shona

anoniem (Gast) 29-07 om 12:55

shona, het kan best zijn dat je nog aan het ontpillen bent.. Je bent nog maar 2 maanden gestopt met de pil.. Ik zou nog een paar dagen afwachten.. Eventueel eind deze week begin volgende week nog eens testen.. Nog altijd negatief? Naar je ha bellen voor een bloedtest.. Hierin kunnen ze ook zien waar je dan zit in je cyclus en wanneer je ongeveer je ms zou mogen verwachten.
Veel succes!

Mama'tje, ik dacht ook eerst aan miskraam. En dan kan het wel zo snel zijn, dan ligt je cyclus terug helemaal in de knoop.. Het kan altijd dat je buiten je eisprong ook wat slijm verliest, maar dit hangt af van vrouw tot vrouw.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie weet wat dit inhoud' in het Zwanger worden forum