Eerste tekenen zwangerschap

2 antwoorden en 44363655x bekeken

deesje1981 12-08 om 15:04

Hallo allemaal, ik ben nieuw op deze site en mijn NOD is 17 augustus. Ik ben 31 jaar en wij zijn al bezig sinds januari 2012 en hebben een afspraak staan bij de fertiliteitskliniek. Ik hoop dat mijn ongi deze maand uit blijft want dan hebben we het alsnog helemaal zelf gedaan en hoeven we niet naar de kliniek.  

Ik vroeg mij wel wat af. Mijn NOD is de 17de en ik heb al een aantal dagen last van mijn onderbuik, van die ongi krampen en ben met vlagen misselijk. Gelukkig hoef ik niet over te geven maar echt prettig is t niet. Ook ben ik zeer geprikkeld, alsof elk moment de bom kan barsten zeg maar. Mijn tepeklofen zijn ook erg groot en dik aan t worden.
Mijn vraag voor jullie: zou het dan eindelijk zo mogen zijn? Zijn dit de eerste tekenen van een zwangerschap? Kijk ook naar mijn temp kaart als dat kan.

O en voeg me maar toe als vriend  

In ieder geval alvast bedankt voor het lezen en/of beantwoorden van mijn vragen.

reageer

N. Coppola 12-08 om 15:27

Hey Deesje,

Welkom bij brabbels, en ik wens je veel succes met het zwanger worden en ik hoop uit het diepste van mijn hart dat het deze keer raak zal zijn

Bij was het ook min of meer die symptomen dat ik had voor mijn NOD,

Ik heb sinds mijn tiener jaren heel veel last van mijn maandstonden dus ik merkte deze keer dat het anders was, ik had ook zoals u rare gevoel in mijn buik, en ooh mijn borsten zo’n pijn! Mijn BH en kledij die kon ik echt niet meer verdragen! En ook zeer geprikkeld , en heel emotioneel!

Ik heb zelf 4 dagen voor mijn NOD een vroege zwangerschapstest gedaan, en die was positief…

Na 5 maanden was het mij eindelijk gelukt, zoals ik op andere forums bij andere dames al schreef, eerst hield ik mij bezig met temperaturen en ovulatietesten, maar had vlug geen moed niet meer! Omdat een vrouw eenmaal ze met de pil stopt geen regelmatige cyclus meer heeft had dan de arts mij aangeraden om de 2 dagen gemeenschap te hebben omdat het moeilijk te berekenen is wanneer ik een eisprong had (door de onregelmatige cyclus) en is ook beter voor de spermakwaliteit. Toen was het dan direct gelukt, en die raad heb ik ook aan een paar vriendinnen gegeven en ook bij hen is het gelukt, dus probeer maar zou ik zeggen

Veel succes nog

Groetjes

 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste tekenen zwangerschap' in het Zwanger worden forum