Kinderwens maar man laag libido

6 antwoorden en 43800502x bekeken

Senna (Gast) 01-11 om 09:51

Hallo,
Ik vroeg me af of er meer stellen zijn die zwanger wilde worden maar waarvan de partner bijna geen sex wil en hoe ze daar mee om zijn gegaan. Ik ben namelijk heel vaak verdrietig en weet niet wat ik moet doen. Wij zijn ruim een jaar getrouwd en we willen graag een kind maar mijn man wil bijna geen sex. Dit is altijd al zo geweest maar nu is het echt een probleem ( een keer in de drie maanden met geluk, vaak een half jaar. Sinds de kinderwens proberen we een keer per maand). Als ik erover praat zegt ie alleen maar: maak je niet druk het lukt vast wel een keer. Ik weet niet meer wat ik moet doen

reageer

Iza 01-11 om 10:57

Als ik dit zo hoor lijkt het me verstandig dat jullie eens gaan praten met iemand, er zit toch een diepere reden achter het lage libido bij je man denk ik....Misschien voelt hij zich nog niet klaar voor een kindje en het is wel belangrijk om dit te bespreken voordat je zwanger bent of de baby er is. Heel veel succes!

Marianne 01-11 om 22:52

Wat vervelend voor je dat ook niet vaak gebeurde vooraf. Ik denk dat het goed is om het proberen bespreekbaar te maken. Niet zozeer vanwege de kinderwens maar vanwege de intimiteit en liefde die je er samen door/mee deelt.

Senna (Gast) 19-11 om 08:27

Hallo,
Sorry voor mijn late reactie. Nee voorheen gebeurde dit ook niet en het helpt ook niet als ik hem probeer te verleiden helaas. Zijn moeder heeft hetzelfde ' probleem'. Ik vond het nooit echt een probleem maar leuk is het natuurlijk niet. Hij wil wel heel graag een kindje zegt hij. Ik ga denk ik maar eens met de huisarts praten. Bedankt voor jullie reacties!

Journalist (Gast) 07-10 om 11:10

Hoi Senna, 

Zou ik jou een paar vragen mogen stellen voor een artikel in een groot vrouwenblad? Je blijft volledig anoniem. 

Vriendelijke groet, 

Jody

Kitkat (Gast) 10-04 om 16:28

Zeer herkenbaar. Hier ook een man die best een laag libido heeft. Hij is er vaak gewoon te moe voor door een druk leven. Dan heeft hij geen puf om te seksen terwijl als we echt vrij zijn dan wil hij wel vaker. Gelukkig knuffelen en zoenen we wel heel veel. Wel is het frustrerend want het is blijkbaar te veel moeite om even paar keer los te gaan terwijl hij wel zegt graag een 2e kind te willen. Het is niet anders. Als de tijd rijp is en zo zal moeten zijn gaat het echt een keer gebeuren. Zo nee dan is het nu nog niet de tijd of is het niet voor jullie bestemd. Ik laat het maar los, negeer het verder maar en laat het over aan hier boven. Niets aan te doen. Er zijn er 2 voor nodig. Maar weet je bent niet alleen en het ligt niet aan jou. Soms is het gewoon te druk en voelen mensen wel enige drive maar hebben ze de puf niet door alle drukte om het te kunnen uiten. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens maar man laag libido' in het Zwanger worden forum