Juiste moment zwanger worden?

3 antwoorden en 43903450x bekeken

Kayley (Gast) 11-11 om 11:57

lieve dames, ik ben 25 jaar en werk fulltime. mijn vriend en ik zijn al 11 jaar samen en hebben (helaas) al veel meegemaakt waardoor onze relatie heel sterk is geworden. mijn vriend is 27 en we werken allebei fulltime. relatie zit goed in elkaar, we weten wat we aan elkaar hebben en kennen elkaar door en door. we hebben een eigen huis met voldoende ruimte (geen tuin). nu begint het bij ons te kriebelen om ons leven uit te breiden met een kindje. vanwege de geschiedenis van mijn vriend hebben we schulden opgebouwd, nl. 20.000 bij mijn ouders. we zijn druk bezig om maandelijks af te lossen, verder loopt alles financieel goed. relatie met mijn ouders is top. nu zijn mijn ouders al wat ouder en wil ik hen graag nog opa en oma laten worden en nog zo lang mogelijk te laten genieten met hun kleinkind als we besluiten om aan kinderen te beginnen. nu is mijn vraag of het jullie verstandig lijkt om nu aan kinderen te beginnen? of wachten totdat de schuld is afgelost? liefs kayley

reageer

kruimel 11-11 om 22:14

Hoihoi!

Ik ben zelf opgegroeid met 3zusjes en ouders met schulden, nog vele malen hoger als die van jullie.. ik (wij) zijn nooit maar dan ook nooit iets tekort gekomen!!
Het kan dus wel dus als ik jou was zou ik er voor gaan, jullie hebben zelf verder alles op orde dus doen!

xxxx

Anita (Gast) 12-11 om 10:41

Hoi.

als jullie gewoon rond kunnen komen met een kind en jullie schuld kunnen blijven aflossen is er toch geen probleem. Luiers en voeding vinden wij geen hoge kostenpost en anders passen we de andere boodschappen erop aan. Ik zou er gewoon voor gaan. Je weet ook niet hoelang het duurt voordat je zwanger wordt.

Succes en volg je gevoel.

Callie (Gast) 12-11 om 14:05

Wij zijn in een soortgelijke situatie. Wij voelen gewoon dat 'het moment' daar is om eraan te beginnen. Wij gaan ervan uit dat er altijd wel een reden zal zijn om uit te stellen, daarom hebben we gewoon gezegd: start! Vandaag laatste pil! Wij hebben ook al een kindje en de 'kostprijs' valt heel goed mee. pampers kun je spreiden en de rest zet je op de geboortelijst.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Juiste moment zwanger worden?' in het Zwanger worden forum