innesteling of niet?

2 antwoorden en 43294023x bekeken

Misty24 08-03 om 22:09

Ik heb een paar uur geleden hevige pijnen gehad in me onderbuik en dat hield 10 minuten tot een kwartier ongeveer aan. Het ging gepaard met bloedverlies, wat heel helderrood was. Ik had daarna een tijdje een oncomfortabel gevoel wat nu weg is. ik hoef pas over een week ongesteld te worden en we hebben ook seks gehad op me vruchtbare dagen en eisprong etc. 

Herkent iemand dit?

reageer

Marianne 08-03 om 22:27

Nee ik herken het niet. Je weet pas na je NOD of dit een innesteling was of niet. Dan wordt je immers echt ongesteld of kan je een zwangerschapstest doen. Nog een paar dagen wachten!

Pw (Gast) 20-03 om 19:32

Rond 9 maart was mijn eisprong en hebben mijn partner en ik seks gehad. Sindsdien heb ik allerlei klachten: obstipatie, puistjes, hoofdpijn, moe, emotioneel wankel enzovoort. Mijn cyclus is altijd regelmatig namelijk 27-28 dagen. Ik zou dus maandag ongesteld moeten worden. Gisteravond had ik een beetje roze/bruin slijmverlies. Vanochtend helder bloed bij het afvegen en simddien de helemdag helder bloed verlies met name bij het plassen. Er zitten ook kleine propjes bij. Volgens een app die ik bijhoud zou vandaag de innesteling moeten zijn. Ik word gek van onzekerheid. In september zijn we ons kindje verloren en dat maakt dat de angst erg groot is. Herkent iemand bovenstaande? Is dit innestelbloed of toch menstruatie ondanks mijn regelmatige cyclus? Alle tips zijn zeer welkom...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'innesteling of niet?' in het Zwanger worden forum