Hoe laten jullie het los?

5 antwoorden en 42686323x bekeken

Wipeout 03-07 om 20:02

hey,

Ik denk, zo voel ik het tenminste, sinds dat wij besloten hebben een kindje te willen is het het enigste waar ik mee bezig ben. Nu zelfs nadat het al ruim 2 jaar niet is gelukt. Elke maand hou je toch de hoop en voel je weer van alles. Nu 3e cyclus IUI behandelingen en eigelijk is het hopen dat het nu zo is alleen maar sterker geworden.

Dus je kan het niet loslaten , dit is iets wat je wilt en dan ben je daar nu eenmaal mee bezig. Je kan natuurlijk wel proberen een beetje afleiding te zoeken in de hoop dat je er minder mee bezig bent, maar ik zou niet weten hoe

reageer

Mamav3 03-07 om 20:26

Mijn 1e zwangerschap was niet gepland, toen ik ongesteld moest worden, wist/voelde ik het al. De 2e en 3e waren wel gepland, maar ook bij hun heb ik nooit deze irritante drang tot zwanger worden gehad. Was bij beide ook bijna gelijk zwanger. De 4e en 5e zwangerschap waren ook niet gepland, tcch voelde ik al voor mijn menstruatie dat het raak was.

En dit keer, nu bijna 11 maanden bezig, maak ik mezelf gek. Misschien ook wel omdat ik me zorgen maak over mijn bijna 35 zijn, de curretage die ik gehad heb, etc... Ik denk dat ik bang ben dat het niet gaat lukken.

Wipeout 04-07 om 11:02

ik kan me voorstellen dat je bang bent dat het niet gaat lukken, maar bedenk lukt het niet zelf is er een hele mooie medische wereld waar ze heel veel in kunnen als je dit zou willen.
Probeer het los te laten en mocht je het idee hebben geholpen te willen worden zal ik naar de huisarts gaan als ik jou was.

Doe rustig aan! Verzet je zinnen, ga ik ook doen de komende 2 weken want heb vanmiddag inseminatie!

Eva 24-07 om 17:28

Ik heb nu de eerste keer KID gedaan in Jette en heb symptomen dat het niet meer schoon is. Alles wat ik lees wat je kan hebben, heb ik. Het is nog maar geleden van zaterdag dat ik een inseminatie heb gehad. Als ik met de auto rijd en de gordel komt tegen mijn onderbuik voelt dit raar, als ik heb gepoetst/gewerkt doet mijn onderrug ontzettend pijn, mijn borsten help, heel veel pijn en ik ruik ook veel feller alles. Is echt moeilijk om te lossen als je deze symptomen hebt. Het vervelendste is toch dat opgeblazen gevoel onderaan in je buik. Ik heb dan maar een test gedaan, natuurlijk negatief. Ik hoop toch stiekem dat het raak is, zou ons een hoop geld besparen en een geregel voor als ik september terug voor de klas moet staan.

Ingrid 04-08 om 10:50

Lieve mama,s
Wat een vervelende verhalen over al die onderzoeken. Als (energetisch) coach bij onvervulde kinderwens adviseer ik vaak het boek over Zielskinderen. Helaas is de schrijver overleden en zijn er alleen nog tweedehands boeken in omloop. Het werk van de schrijver is dezelfde techniek die ik in mijn praktijk Essential Awakening hanteer. Kijk eens op mijn site en misschien is het voor jou een mooie aanvulling of ondersteuning bij al deze medische mogelijkheden.
Veel suc6 Ingrid Jetten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe laten jullie het los?' in het Zwanger worden forum