Pijnlijke tepels vandaag NOD

4 antwoorden en 42544737x bekeken

Uiltje 24-07 om 09:53

Hallo iedereen,
Ik zit toch wel met een groot vraagteken.

Ik ben nu 22jaar en 2 maanden met de pil gestopt. Vandaag zou mijn NOD kunnen zijn, ik zeg zou omdat mijn vorige cyclus heel vreemd was. Ik was een week overtijd tot dat ik een 4tal dagen soms bloedverlies had, 2 vlekken per dag dat was alles, terwijl ik ervoor altijd heel erg veel last had van mijn maandstonden.
Ik heb nu een zware blaasontsteking en heb dus tegen men dokter moeten zeggen dat er kans zou zijn op zwangerschap omwille van de medicatie. Nu hebben we 2 dagen geleden bloedgetrokken en uitslag negatief, ik had een HCG waarde van 2. Maar ergens twijfel ik toch.

Kan een bloedtest te vroeg genomen worden? Het was namelijk vooral omwille van mijn blaasontsteking, omdat het een zware is en moest het niet overgaan met deze medicatie dat ik dan zwaardere medicatie kan nemen.

Ik heb namelijke heel erg gevoelige en pijnlijke tepels, ik eet ook niet zo veel, ik steek 1 hap in mijn mond en ik heb er al genoeg van, de smaak zit niet goed. En mijn maag is ook gevoelig, en wat diarrree.
Vooral mijn pijnlijke tepels zitten in men gedachten, dit heb ik nog nooit gehad ook niet wanneer ik ongesteld moet worden.
Zou het kunnen een bloedtest ook te vroeg kan genomen worden? Ben zoals jullie kunnen lezen helemaal nog niet overtijd.

Nu maak ik me nog zorgen om iets, mijn moeder had maar 1 kans op 1000 om zwanger te worden, nu ze werd dit op haar 40ste heel onverwacht. Nu heb ik bang dat dit erfelijk is.. Omdat de meeste rondom mij al op hun 2de maand zwanger zijn en ik nu misschien niet begin ik erover te na te denken.. Waarschijnlijk is dit dood normaal maar toch..
Hopelijk zijn er mensen die hetzelfde hebben meegemaakt... Graag jullie mening!
Groetjes.

reageer

Uiltje 24-07 om 15:14

Nee nog geen test gedaan.. 
Zou die negatief kunnen aangeven omdat ik een blaasontsteking heb? Weet niet he.. Maar waarschijnlijk niet omdat die enkel de HCG waarde aangeeft..

Ja het enige antwoord is denk ik dat ik nog aan het ontpillen ben denk ik, khad ook gelezen dat als het na een jaar niet lukt dat je dan verdere stappen moet ondernemen.
En ja gewoon omdat iedereen rondom mij zo vlug zwanger was reflecteer ik me op hun..

Neen nog niet gevraagd aan de ha, ik ga dit wel doen moest het echt lang gaan duren natuurlijk.. Maar omdat mijn tepels echt zo pijn doen dacht ik van ja het lijkt er wel op dat mijn lichaam op iets reageert.. Want zoals ik zei, ik heb dat normaal nooit..

Het enige wat ik nu kan doen is wachten totdat ik wat overtijd ben denk ik..

Danku voor de reactie

Vlinder87 24-07 om 15:17

ik zou gewoon een test doen. dan weet je iets meer iig. 
en dan maar afwachten.... 

succes!!!!

Uiltje 24-07 om 15:25

Misschien nog even wachten met de test totdat ik meer als een week overtijd ben? 

Dank u !!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pijnlijke tepels vandaag NOD' in het Zwanger worden forum