Zwanger? Wie heeft raad

0 antwoorden en 42513159x bekeken

Missy 30-07 om 17:56

Hoi iedereen!
Ik ben S. 25 jaar en samen met mijn man heb ik al een zoontje van 27 maanden.
We besloten om voor een tweede kindje te gaan, dus al even aan het 'klussen' 

Ik neem al 1,5jaar geen pil en we gebruikten hiervoor gewoon een condoom.
Nu ben ik iemand die de voorbije 3 maanden onregelmatige cyclussen heeft gehad, met al veel testen als gevolg. Maar nu voelt alles anders... Laat ik het even uitleggen!

Door mijn lange cyclus (gemiddeld 39dagen) is het altijd afwachten wanneer ik mijn eisprong zal hebben, omdat ik die kan voelen heb ik toch een beetje geluk. Ik ben 3juli de laatste keer ongesteld geworden.
Mijn vruchtbare dagen deze maand waren tussen 14 en 19juli.

Voorbije zaterdag en zondag had ik buikpijn alsof ik ongesteld moest worden, natuurlijk was dit veel te vroeg. Zondag had ik bij het 'afvegen' enkele roze stipjes. Geen bloedverlies maar enkele stipjes, en dat was het. Met zeurderige buikpijn erbij.

Het is immers nog te vroeg om te testen, maar dat had ik voorbije zaterdag al gedaan en was uiteraard negatief. Mijn instinct zegt dat ik zwanger ben. Dat had ik bij ons zoontje ook, en die zeurderige pijntjes ken ik nog van toen.

Ik denk allessinds dat ik wacht tot maandag om te testen, want stel dat ik een late innesteling heb gehad (En die kans is groot met mijn lange cyclussen) heeft het nog geen nut.

Gisteren voelde ik me zo beroerd, buikpijn, rugpijn, slappe spieren, echt gek!
Het is dus afwachten en hopelijk test ik positief de komende dagen/week.

Zou ik volgens jullie effectief zwanger zijn?

reageer