Nog niet zwanger na een jaar 2

3 antwoorden en 42073084x bekeken

Banny 15-09 om 13:37

Ik ben nu heel erg verdrietig en helaas heb ik niemand in mijn omgeving om mee te praten. Zijn er genoeg mensen om mijn omgeveing maar ik probeer alles geheim te houden.

Mijn man en ik zijn ongeveer 2 jaar bezig om zwanger te worden maar helaas is ons nog niet gelukt. Vrienden worden zwanger en ondanks dat ik blij voor hun zijn, durf ik niet regelmatig bij hun op bezoek te gaan. Ik voel me een beetje gesloten en Ik ben opzoek naar iemand die in het zelfde situatie zit....met wie ik gedachten kan delen.

Meisje in Nood

reageer

trotsemama 15-09 om 14:26

Hallo Banny,

Ik zit niet in hetzelfde schuitje als jou. Het lijkt mij verschrikkelijk. Misschien word het tijd om open te zijn over jullie situatue in je omgeving wat jullie bezig houd. Dit heeft een grote impact in je leven. Ik weet niet of jullie het nu ook laten onderzoeken of niet maar dan is het wel fijn om persoonlijk met iemand dit te delen. Mensen zullen jullie alleen maar steunen.

Succes

Sophia 15-09 om 22:14

Banny, kom lekker met ons kletsen in de topic voor de dames, die al langere tijd bezig zijn.
Ik weet wat je meemaakt, want ben zelf al 2,5 jaar bezig.

Sophia 15-09 om 22:15

http://m.brabbels.com/zwangerworden-forum/kinderwens/7336-wie-is-er-ook-al-langere-tijd-bezig-om-zwanger-te-worden---vervolg

dit is de link naar onze topic. Je bent welkom!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nog niet zwanger na een jaar 2' in het Zwanger worden forum